Tämä on uusi Porsche Cayenne Platinum Edition. Se on erityinen versio saksalaisen tuotemerkin suurimmasta maastoautosta, jolla on jonkin verran peruspakkausta, ja kuten nimestä viittaa, jotkut platinaväriset kosmeettiset säädöt.
Porsche Cayenne Platinum -version muotoilumuutokset sisältävät ainutlaatuisen sarjan 21 tuuman kevytmetallivanteet, uudet merkit ja etupuskurin tuoreet inloat, jotka kaikki on viimeistelty satiiniplatina-maalilla. Samoin on joukko urheilulajeja sekä joitain mustan ikkunan ympärillä.

2023 Porsche Panamera Facelift Catch Testaus

Sisällä siinä on kuvioitu alumiini -kojelaudan verhoilu, hopeaoven kortin viimeistelijät sekä harjatut alumiini -kulutuspintalevyt, jotka on kaiverrettu Porschen “Platinum Edition” -brändäyksellä. Auton perusauton infotainment-järjestelmä sekä 12,3 tuuman digitaalisen mittarin klusteri.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kosmeettisten muutosten täydentämiseksi Porsche on heittänyt joitain lisälaitteita Cayenne Platinum Editioniin. Ostajat saavat päivitetyt LED-ajovalot, panoraaman katto, yksityisyyslasi sekä kahdeksan suuntainen sähköinen säädettävät nahkaistuimet.
Muualla matkustamossa on ympäröivä valaistusjärjestelmä, kojelaudaan asennettu analoginen kello, Bose -surround -melu -stereo sekä uusi etuosa sekä takatuet, jotka on brodeerattu Porsche -logolla.
Ison-Britannian hinnat ovat vielä vahvistamatta Euroopassa, maastoauto alkaa 89 335 eurosta (noin 74 500 puntaa) edullisimmasta 335 hevosvoiman 3,0 litran V6-variantista. Porsche sanoo, että se on riittävä 0–62 mph: n ajan 6,2 sekunnin ajan ja huippunopeus 152 mph.
Tämän yläpuolella on plug-in-hybridi-malli, jolla on täsmälleen sama 456 hevosvoiman 3,0 litran V6-voimansiirto kuin Cayennen e-hybridi. Se pystyy kattamaan jopa 27 mailia pelkästään sähkövoimasta ja tarjoaa enintään WLTP -polttoaineen talouden ilmastokuvion 91.1mpg. Euroopan hinnat alkavat 102 901 eurosta, mikä vastaa 86 000 puntaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Monet kalliit suunnittelut saavat täsmälleen saman 434 hevosvoiman 2,9 litran V6-voimansiirron kuin Cayenne S, joka iskee sen aloituskustannustensa 105 995 euroa (noin 88 500 puntaa). Ylimääräinen grunt katkaisee sekunnin Cayennen 0–62 mph: n ajan ja lisää sen huippunopeutta 164 km / h.
Lue nyt laaja arvio Porsche Macanista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *