täysin autonomiset autot ja kuorma -autot ovat Ison -Britannian teillä jo vuonna 2021.
Puhuessaan Lontoon vakuutusturvapäälliköiden kokouksessa, liikenneministeriön päällikkö Chris Grayling sanoi: “Odotan, että itse ajavat autot ja kuorma-autot ovat tiellä vuoteen 2021 mennessä.”
Fordin kaltaiset valmistajat ovat jo paljastaneet, että he tarjoavat tason neljä autonomisia autoja ja kuorma -autoja vuoteen 2021 mennessä, jolloin autot toimivat ilman ohjauspyörää ja voivat kokonaisuudessaan kaikki ajomatkan elementit ilman autoilijoiden puuttumista tietyille alueille ja teille.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Suurin opas itse ajaviin autoihin
Toimituksen sihteeri totesi, että hallitus otti kevyesti kosketustekniikkaa sääntöihin, koska “emme vielä ymmärrä tarkalleen kuinka innovaatio toimii”, lisäämällä aikomuksensa olla “kehittää säädöksiä huonosti”, kun itsenäiset innovaatiot kehittyvät.
Vastauksena Graylingin ilmoitukseen moottorivalmistajien yhdistyksen päällikkö Mike Hawes totesi, että hän uskoi, että sihteerin arviointi oli realistinen, vaikka hän lisäsi, että hän lisäsi täysin autonomista innovaatiota käytettävistä ensimmäistä kertaa “huippuluokan mallien” kanssa.
Hawes lisäsi myös, että vaikka eri valmistajilla on erilaisia ​​tekniikoita itsenäisiin järjestelmiin, niin kauan kuin kuluttaja on täysin tietoinen “tarkalleen kuinka järjestelmät toimivat, vuoden 2021 päivämäärä oli saavutettavissa.
Matthew Avery Thatcham -tutkimuksesta toisti Hawesin kommentit kuluttajien tietoisuudesta varoittaen, että automaation määritelmien “on oltava paljon selkeämpiä”.
• Vakuutusmarkkinat vaativat itsenäisten autojen merkityksen poistamista
Avery ehdotti, että vaikka autot ja kuorma-autot ilman ohjauspyörää lähettäisivät itse ajavan viestin autoilijoille, ennen kuin tällaiset mallit saapuivat, vaadittiin erilainen tekniikka. Digitaalisten kojelaudan valitsimien käyttö “vaihtuu kokonaan” riippuen siitä, mihin autot ja kuorma -auto pystyivät, samoin kuin mihin tilaan se oli yksi konsepti, jonka Avery ilmoitti lähettäisivät ihanteellisen viestin kuluttajille.
Avery totesi myös, että uudet Euro-NCAP-vaatimukset otetaan käyttöön ensi vuonna, ja autoille tarkoitetuille ominaisuuksille annetaan perus-, edistyneitä ja merkittäviä palkintoja.
Uskotko, että on mahdollista nähdä autonomiset autot ja kuorma -autot Ison -Britannian teillä seuraavan neljän vuoden aikana? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *