Toyota on ilmoittanut aikovansa tuoda markkinoille erilaisia ​​aktiivisia turvallisuustekniikoita, mukaan lukien ajoneuvojen välinen ja ajoneuvojen ja infrastruktuuriviestintä, joka voi ilmestyä Sen malli kokoonpano jo ensi vuonna.
Teknologia, joka ylittää nykyiset valmistajien tutka- ja kamerapohjaiset vaaran varoitusjärjestelmät, perustuu integroiduista liikennejärjestelmistä peräisin olevista langattomista taajuuksista, jotka seuraavat liikennevirtaa ja monia muita tienmuutoksia. Samaa taajuutta voidaan käyttää “puhumaan” muille lähelläsi oleville autoille.
Tilanteessa, jossa saavut risteykseen ilman selkeää näkymää, anturit löytävät lähestyvän liikenteen tai jalankulkijat tiellä ja näyttävät tiedot auton kojelaudasta. Yksittäiset ajoneuvot voivat myös osoittaa niiden läsnäolonsa ja näyttää varoituksen, jotta kuljettaja voi ryhtyä toimiin tapahtuman välttämiseksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• turvallisimmat autot markkinoilla
Järjestelmää voidaan jopa käyttää tutkaohjatun vakionopeussäätimen parantamiseksi seuraamalla tarkemmin sitä, mitä edessä oleva ajoneuvo tekee sileämmän ja turvallisemman kiihtyvyyden ja jarrutuksen sallimiseksi. Japanilainen yritys väittää, että se tekee tiivistä yhteistyötä hallitusten kanssa ja kantaa virastoja, jotta se voi käyttää tekniikkaa käytettäväksi lähitulevaisuudessa.
Japanilaiset Toyota- ja Lexus -mallit saavat todennäköisimmin järjestelmät ensin, mutta Yhdysvaltojen ja Euroopan ei pitäisi olla kaukana.
Tämän lisäksi japanilainen yritys on tehnyt muutoksia adaptiivisten johtamien ajovalaisimen järjestelmiin, jotta yksittäiset LEDit voidaan hallita automaattisesti valaisemaan edessä olevaa tietä ilman häikäisemättä muita kuljettajia. Tämä ominaisuus leviää ensi vuonna Premium Toyota- ja Lexus -autojen yli.
Luuletko, että aktiivinen turvallisuustekniikka tulisi ottaa käyttöön kaikkiin autoihin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *