Renault on ilmoittanut, että kuuluisa 4L syntyy uudestisyntymisessä, mikä vahvistaa, että uusi ideaautot ja kuorma -autot, jotka ottavat suunnittelun ”tulevaisuuteen”, paljastetaan 26. marraskuuta.
Konseptin debyytti tapahtuu samanaikaisesti alkuperäisen 4: n esittelyn 60 -vuotisjuhlan kanssa vuonna 1961. Tämä muotoilu tarjosi paljon yli kahdeksan miljoonaa yksikköä hämmästyttävän tuotantojuoksunsa aikana, joka kesti vuoteen 1992.

Uusi Renault 5 -autot ja kuorma -autot vahvistettiin tuotantoa varten vuonna 2024

AIR4: n tuotantoversio on tarkoitettu kuluttamaan täsmälleen sama markkinarako kuin edeltäjänsä, kuten pieni, edullinen ja utilitaristinen osoittaa kuljetusta, mutta hyödyntää sähkövoimaa. Sen on myös oltava paljon toiminnallisempaa kuin Renaultin nykyiset EV: t, urheiltava suurta saappaa, partainen takaosaa ja mahdollinen alue teollisuusautoversiolle.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kuvia ehdotetusta Renault 4 -tyylistä on myös paljastettu tavaramerkkisivustolla, Renault -logon uuden version lisäksi, joka sisältää numero 4, lisäämällä huhuja, että tuotantosuunnittelu on matkalla. Erityiset kuvamme osoittavat tarkalleen, kuinka valmis autot ja kuorma -auto saattavat näyttää.
7

Uusi Renault 4 liittyy keksittyyn Renault 5: een brändin retro-aiheisiin sähköautoihin ja kuorma-autokokoonpanoon, ja tämän teaser-videon perusteella se ylläpitää paljon alkuperäisiä CAR: n tyylisiä vihjeitä, jakaa perinteisen auton boxy-muodon, Pyöreät ajovalaisimet ja pystyssä oleva etuosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *