Kiinassa sijaitsevassa käynnistysohjelmassa paljastettu Techrules Ren RS Diesel Hybrid Track Monster on julkistanut radan kulkevan dieselhybridi-hyperauton nimeltä The Ren RS 2018 Geneven autonäyttelyssä. RS on johdannainen standardi Ren, joka paljastettiin vuoden 2017 Geneve -näyttelyssä eikä ole normaali korkean suorituskyvyn radan lelu.
Ensinnäkin RS voidaan määrittää yhdellä, ei kahdella, vaan kuudella sähkömoottorilla, kahdella turbiinilla (jotka toimivat etäisyyslaajennuksina) ja 28,4 kWh akkua. Kaikki tämä antaa RS: lle väitetyn suorituskyvyn lukumäärät 0–62 mph 3,0 sekunnissa, 1 287 hevosvoimaa ja nöyrässä 7722 nm vääntömomenttia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Geneven autonäyttely yhteenveto
On huomattava, että koska RS on suunniteltu radan käyttäjien mielessä, suorituskyky on määritettävissä ohjaimen tarpeisiin. Joten ne, jotka etsivät vähän vähemmän tehoa, voivat valita Ren R: n, jossa on vain yksi turbiini tai neljä sähkömoottoria, vähentäen tehontuotannon alhaiseksi 858 hevosvoiman ja pitoisen 1 560 nm vääntömomenttiin.
21

Ehkä epätavallisin ominaisuus Techrules -autossa, konfiguraatiosta riippumatta, on dieselturbiinin etäisyyden jatkaminen. Järjestelmä toimii suunnilleen samalla tavalla kuin tavallinen turbiini, mutta tässä sovelluksessa ladataan Ren RS: n tyhjennettyjä akkupaketteja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *