Oxfordin nollavapausvyöhyke on alkanut pilottivaiheensa, kaupunginvaltuusto on ilmoittanut.
‘Zez -lentäjä’ kattaa melko pienen määrän kaduja Oxfordin keskustassa käynnistyksen yhteydessä, mutta laajennetaan suurimman osan kaupungista, jos oikeudenkäyntiä pidetään menestyksenä.

Ison -Britannian tien hinnoittelusuunnitelmat: Muut ratkaisut polttoaineen vastuun “mustan aukon” kanssa ovat saatavilla

Zezin pilottivyöhykkeellä sisätilojen polttamisen ajoneuvojen kuljettajat, jotka tulevat klo 7.00 ja klo 19.00, 365 päivää vuodessa, on maksettava maksu. Maksu on 2 puntaa päivässä hybrideille, jotka säteilevät alle 75 g/km CO2, 4 puntaa euro 4 bensiinille sekä Euro 6 diesel-ajoneuvoille, samoin kuin 10 puntaa Euro 4 -bensiinille sekä Euro 6: lle Diesel -ajoneuvot. Täysin sähköajoneuvot on vapautettu maksuista.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Hinnat saattavat nousta, jos järjestelmä toteutetaan pysyvästi 4 puntaa alle 75 g/km CO2, 8 puntaa euro 4 bensiinille sekä Euro 6 diesel-ajoneuvoille sekä 20 puntaa Eurolle 4 Bensiini sekä Euro-euro 6-diesel-ajoneuvot. Ei ole minkäänlaista maksua nollavarausajoneuvoista, kuten sähköautoista.
Vapautuksia tarjotaan terveydelle ja hyvinvoinnille sekä hoitotyöntekijöille, rahallisille vaikeuksille, jotka vaativat siirtyä vyöhykkeelle ja sinisistä merkinomistajista, kun taas asukkaat ja alueen yritykset voivat hakea 90: tä kohti sentin alennus. Henkilökohtaisista vuokra -ajoneuvoista on myös 50 prosentin alennus.
Birminghamin puhdas ilmavyöhyke
Birminghamin puhdas ilmavyöhyke meni verkkoon kesäkuussa 2021, joka perustui samanlaiseen malliin kuin Lontoon Ulez (erittäin matala purkausvyöhyke).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *