Fiat on paljastanut joukon päivityksiä 2018 suunnitteluvuodeksi 500x Crossover – Autot ja kuorma -auto näkyy Iso -Britanniassa ensi vuonna.
Fiat 500X on päivitetty uudella uudella ilmeellä ja paljon enemmän innovaatiota. .
Mainos – viesti jatkuu alla

• Markkinoiden parhaat ristinvaihto
Korkean resoluution seitsemän tuuman Uconnect HD-online-kosketusnäyttö on ensisijainen uusi toiminto 500x-lajikkeella poptähden trimmitasolta ylöspäin. Kosketusnäytössä on Bluetooth, jossa on äänen suoratoisto ja äänentunnistus, kun taas takaosan pysäköintikamera ja TomTom 3D SAT -nav -järjestelmä ovat myös osa laivalla olevaa kosketusnäyttöä.
Fiatin Uconnect online-infotainment-järjestelmä antaa autoilijoille, jotka ovat ladanneet sovelluksen puhelimeensa hyötyä online-toiminnoista, kuten online-Reuters-uutissyötteestä, Deezerin musiikin suoratoistosta ja Tuneinista Facebook-kirjautumisen lisäksi sekä Twitter-päivitysten lisäksi. Järjestelmä käyttää Apple CarPlay -sovellusta samoin kuin yhteensopiva Android Auto.
• Parhaat kaupunkiautot ja kuorma -autot saadaksesi nyt
Fiat sisältää myös ‘persoonallisuuksia’ 500x -alueella. ‘Urban Look’ on paljon enemmän kaupunkisuuntautuneita ja ominaisuuksia popissa, poptähteessä ja lounge-trimmitasoilla, kun taas ristillä että kaupunkien ristin variantteilla tarjotaan paljon aggressiivisempaa ‘ristikkäisempiä ”.
Mitä uskot muutoksista, joita Fiat on tehnyt 500X: lle? Pyydä valtioasi kommentteihin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *