Jaguar on lisännyt uuden R-dynamic Black Edition -levyn E-Pace Compact -maastoautoon. Ison-Britannian tuotemerkin vakaan nykyinen malli on saanut uuden määritelmän F-tyypin seurauksena, ja se on nyt ostettava, hinnat alkavat 40 945 puntaa.
Kosmeettiset säätöt tavanomaisen Jaguar E-Pacen yli ovat satiiniharmaa 19-tuumainen kevytmetallivanteet, punaiset jarrujen paksuus, takaosan yksityisyyslasi ja panoraaman kattoluukku. Ostajat saavat myös kiiltävän mustan vaihdon auton oven peilikorkista, ritiläkuodista, kirkkaasta työstä ja ilmanottoaukoista.

Uusi Jaguar F-tyyppinen R-dynaaminen Black liittyy kokoonpanoon vuodelle 2021

Sisällä E-Pace R-dynamic Black sisältää nahkaverhoilun, ilmastoinnin, langattoman älypuhelimen laturin ja Jaguar Land Roverin viimeisimmät PIVI Pro -fotainment -asetukset, jotka käsittävät 12,3 tuuman digitaalisen moottoristien näytön ja 11,4 tuuman kaarevan kosketusnäytön.
Mainos – viesti jatkuu alla

Digitaalinen viiva on täysin konfiguroitavissa, käyttämällä kellon ja navigointiohjeiden erilaisia ​​asetteluja. Kosketusnäytöllä on myös Jaguarin uusi, yksinkertaistettu valikkorakenne, joka osoittaa, että 90 prosenttia yksikön yksiköistä voidaan tehdä kahdessa aloitusnäytön hanassa.
Jaguar on myös tehnyt muutaman muutoksen muun E-Pacen kokoonpanoon. Lähtötason S-määritelmä tulee nyt tavanomaiseksi istuinten ja ovenpeilien korkean palkki-avustus- ja muisti-asetusten kanssa. SE -malleissa ja yläpuolella on myös meridian -äänijärjestelmä.
11

R-dynaamiset mallit saavat Jaguarin konfiguroitavan dynamiikkajärjestelmän, jonka avulla autoilijat voivat säätää E-Pacen kaasu- ja vaihdelaatikkovastausta. Jos ohjelmisto on varustettu valinnaisilla adaptiivisilla vaimentimilla, se mahdollistaa myös erilaiset kokoonpanot auton vaimennukselle.
Jokaisessa E-Pacen versiossa on nyt uusi matkustamon ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka käyttää erittäin hienoja suodattimia, jotka voivat poistaa epäpuhtaudet 2,5 mikronin kooltaan. Jaguar sanoo, että järjestelmä voi myös poistaa epämiellyttäviä hajuja ja parantaa matkustamon ilman laatua, erittäin tavoitteena hyötyä matkustajien terveydestä ja hyvinvoinnista.
Jaguar E-Pace: moottorit ja voimansiirrot
E-Pace-ostajilla on valittu kolme dieseliä, kolme bensiiniä ja yksi plug-in-hybridi-voimansiirto. Diesel-alue alkaa etupyörän 2,0 litran nelisylinterisellä yksiköllä, joka tuottaa 161 hevosvoimaa ja 300 nm vääntömomenttia. Se on liitetty kuuden nopeuden manuaaliseen vaihdelaatikkoon ja sen väitetty WLTP-talous on 47,1mpg.

R-dynaaminen musta eritelmä on kuitenkin saatavana vain Jaguarin mieto-hybridiversiolla samasta 2,0 litran dieselmoottorista, hinnat alkavat 40 945 puntaa R-dynaamisessa mustassa koristeessa.
TRIM-tasossa on myös paljon enemmän tehoa 201 hevosvoimaa D200 MHEV -yksikkö tai P200-turboahdettu 2,0 litran lievä hybridi-yksikkö-kaikki on liitetty yhdeksän nopeuden automaattiseen vaihdelaatikkoon ja nelipyöräiseen.
Lue nyt katsaus Jaguar E-Pace P300E -laajennushybridistä napsauttamalla tätä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *