Pilottijärjestelmää seurata ja rangaista ulkomaisia ​​ajoneuvoja, jotka ovat edelleen rekisteröimättömiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on nauttinut vaikuttavasta kahdesta ensimmäisestä kuukaudesta.
Kuljettajan ja ajoneuvojen lisensointiviraston (DVLA) huhtikuussa käynnistämä operaatio on jo saanut 237 ajoneuvoa verrattuna 84: een koko vuosina 2013-14. Vuosina 2012-13 luku oli vain 59.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kuljettajat voivat laillisesti käyttää ulkomaisia ​​lautasia autossa kuuden kuukauden ajan Isossa -Britanniassa ennen kuin heidän on rekisteröitävä se DVLA: lla ja vaihtaa Yhdistyneen kuningaskunnan levyihin. Jos niiden todetaan olevan tämän ajanjakson ajan, rekisteröity vartijalle annetaan kuitenkin tuomioistuimen ulkopuolinen ratkaisu. Tämä lasketaan keskimääräisestä ajoneuvon valmisteverosta kerrottuna kuinka kauan ne ovat ylittäneet.
• 54 000 oppijan kuljettajaa saa pisteitä ennen testin läpäistämistä
Uuden lentäjän alla DVLA välittää myös tiedot neljään osallistuvaan poliisivoimiin: Thamesin laaksoon, Hampshireen, West Midlandsiin ja Northamptonshireen. Näille on annettu valta tarttua tai purkaa myös ajoneuvot.
Alkuperäinen kuuden viikon oikeudenkäynti on nyt jatkettu kolmeen kuukauteen, ja jatkuva menestys näki sen aloittavan valtakunnallisesti. Auto Express kertoi, kuinka hallituksella ei ollut mitään keinoa tietää, kuinka monta ulkomaisten lautasien autoja oli Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai että se oli ylittänyt. Vastauksena DVLA kerää nyt tietoja yleisöltä, poliisilta ja muilta täytäntöönpanoviranomaisilta saadakseen tartuneen asiaan.
• aikoo vähentää autovakuutusmaksuja
Tien ministeri Stephen Hammond sanoi: ”Jos lentäjä onnistuu, DVLA tutkii mahdollisuuksia laajentaa sitä enemmän voimiin. DVLA työskentelee myös muiden virastojen kanssa selvittääkseen, mitä muita tietoja voidaan käyttää ulkomaisten rekisteröityjen ajoneuvojen ylikuormittamiseen. ”
Myös ulkomaiset kuljettajat ampumislinjassa
Ulkomaisia ​​rekka-autoja voidaan lyödä paikalla sakkoja väsyneestä ajamisesta uusien hallituksen ehdotusten nojalla. Tällä hetkellä viranomaiset kamppailevat tuomioistuimen kutsusta ulkomaisille kuljettajille ilman voimassa olevaa Yhdistyneen kuningaskunnan osoitetta.
Valtuudet antavat upseerien antaa rangaistuksia jopa 28 päivää rikoksen jälkeen – muun EU: n mukaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *