Jaguar Land Roverin erityinen autooperaatioiden divisioonan (SVO) johtaja on todennut, että se ei ole vain korkean suorituskyvyn, huippuluokan ja pienen tuotantojuoksun mallit Kuten työsuunnitelmassaan 7, myös paljon äärimmäisempiä maastomaista malleja on myös matkalla. Erityiskuvamme näyttää tarkalleen, kuinka maastossa keskittyvä lajike Rover SVO saattaa näyttää. “SVO: lla haluamme tehdä neljä erilaista autoja ja kuorma -autoja”, John Edwards selitti. ”Siellä on tieliikenteen suorituskykyautoja, maastoautoja ja kuorma-autoja, joita emme ole tähän mennessä tehneet, huippuluokan johdannaiset, sekä sitä, mitä kutsumme keräilijän painoksiksi, kuten Job 7.
4

”Road-suorituskyky on suhteellisen helppoa; Uskot vain ‘M’: n ja ‘AMG: n’ ja uskot tarkalleen kuinka voimme soveltaa täsmälleen samaa ajattelua. All-Terrain on jonkin verran erilainen; On selvää, että Land Roverille sopii paljon paljon enemmän kuin Jaguar. Land Roverilla on, että maastokyky kehittyi kaikkiin tuotteisiinsa, mutta vaadimme antamaan asiakkaille suostumuksen sen hyödyntämiseen. ”
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Holland & Holland Variety Rover on kaikkien aikojen positiivinen
Edwards kertoi meille, että jokaisella Land Roverilla on poikkeuksellinen maastoautojen suorituskyky, mutta kyse on kuitenkin siitä suorituksesta “käyttökelpoisesta” sekä autoista ja kuorma-autoista “väärinkäytöksiä kuin yhtä hyvin arvokkaita”.
Hän toimitti sarjan esimerkkejä osoittaakseen, mitä hän viittaa monilla paljon avoimemmin maastomallilla: ”Esimerkiksi istuimien materiaali; Se on nahkaa verrattuna materiaaliin, joka on erittäin joustava sekä erittäin hi-tech. Kyse on maanpuhdasta, kyse on pyöristä ja rengasyhdistelmistä, kyse on suojaavan suojan, koska autojen ja kuorma-autojen kyvystä on joka tapauksessa monissa tapauksissa. ”
4

Edwards pysähtyi vahvistamaan tarkalleen, mitkä mallit saavat ensimmäisen kerran kovan muodonmuutoksen ja julistaen, että käsitteestä keskustellaan edelleen sisäisesti, mutta hän vihjasi, että Variety Rover -kotitalous on lähellä hänen luettelonsa kärjessä. “Puolustajalle tulee selvästi paljon selkeämpää kuin lajike Rover, mutta hauskalla menetelmällä on paljon enemmän mahdollisuuksia lajikkeelle roverille”, hän sanoi. “Kun teimme G4: n vaikeuksia viisi tai kuusi vuotta sitten, G4 -vaikeuslajikkeelle oli kuitenkin vahva kuitenkin kapean kysyntä. Emme koskaan uskoneet, että siellä olisi. Autot ja kuorma -auto, jossa on kattojärjestelmän teline, valot, renkaat ja ala -alueen suojelu. On todella ihmisiä, jotka ovat ihmisiä, jotka ovat ihmisiä, jotka ovat ihmisiä, jotka ovat ihmisiä, jotka Haluatko käyttää autoja ja kuorma -autoa siitä, mitä se on kehitetty. ”

Nyt tarkistetaan parhaiten 4×4: n parhaiten myynnissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *