Goodwood-nopeuden festivaali on tarkoitus paljastaa uusi nähtävyys vuodelle 2021, joka on omistettu sähköajoneuvojen nopeasti kasvavalle alueelle. Uusi tila esittelee ‘Electric Avenue – tie 2030: een’, Uusi tila esittelee uusia sähköautoja – kaupunkien autoista akkukäyttöiseen eksoottiseen – ja Goodwood on värväänyt alan asiantuntijoita vastaamaan kuluttajakysymyksiin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Goodwoodin juhannus Tänä vuonna järjestäjät ovat kuitenkin tunnustaneet tarpeen tukea ainakin tiellä sijaitsevaa sähkötuotetta – järjestämällä viimeisimmät sähköautot erikoistuneessa EV -tilassa.

Goodwood Festival of Speed ​​2021: Uutiset pyöreät

Toivomme, että Electric Avenue edistää sähköajoneuvoja Goodwood-kävijöille aikaan, jolloin yhä useammat valmistajat paljastavat suunnitelmia palamisvoiman ojaamiseksi vuosikymmenen loppuun mennessä. Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on jo ilmoittanut, että uusien Pure-Petrol- tai dieselkäyttöisten autojen myynti kieltää vuonna 2030 ja että se on suunnattu Net-Zero-päästöille koko Yhdistyneelle kuningaskunnalle vuoteen 2050 mennessä.
Siirtyminen sähköautoihin on siten lähestymässä, ja monet kuluttajat ovat edelleen huolestuneita juoksevien kustannusten, luotettavuuden ja etäisyyden todellisuudesta. Electric Avenue on näyttely, jossa festivaalin osallistujien tulisi pystyä tarkastamaan viimeisimmät sähköautot läheltä ja esittämään asiantuntijoiden kysymyksiä.
Richmondin herttua kertoi uudesta aloitteesta: ”Nopeuden festivaali on aina ottanut määrittelevän aseman huipputeknologialle ja liikkuvuuden tulevaisuudelle, ja olemme jo pitkään puolustaneet sähköisiä, kytkettyjä ja itsenäisiä ajoneuvoja. Olen iloinen siitä, että Sky Zeron esittämä ‘Electric Avenue – tie 2030: een’ antaa kävijöille mahdollisuuden tutkia itselleen liikkuvuuden tulevaisuutta. ”
Electric Avenue -alue on avoinna tarkistamaan tämän vuoden nopeusfestivaalin kaikki neljä päivää, joiden jäljellä on vain rajoitettu määrä lippuja.
Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista myydyistä sähköautoista juuri nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *