Tämä on Black Bess, viides ja viimeisen viimeisen erikoispainos Bugatti Veyron, joka perustuu Grand Sport Vitesseen.
Se debytoi Pekingin moottorinäyttelyssä ja muun Bugattin legendo -sarjan mukaisesti vain kolme on koskaan tehty.
Jälleen kerran ylellinen ranskalainen tuotemerkki on päättänyt juhlia huomattavaa nimeä menneisyydestään, elvyttäen vuoden 1913 tyypin 18 ”Black Bess”, jonka alun perin omistaa ranskalainen ilmailun edelläkävijä Roland Garros.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Hiilikuiturunko on maalattu kokonaan mustalla kullalla yksityiskohdilla, kaiku sen historiallisesta nimekan tyylistä. Modernin kosketuksen lisääminen nykyiseen malliin ovat monimutkaisia ​​kultavärisiä raitoja, jotka kulkevat ajovalojen alapuolelta ja etusiipien yli taaksepäin.
Musta Bess -legendan Vitessen sisällä keskikonsoliin ja matkustamon takaosaan käytettyä kevyttä “beige” -nahkaa on vastakohtana kojelaudan, oven sisätilojen ja cowl -paneelin havanna -sävyn koristeella. Samaan aikaan ohjauspyörän reunaan käytetty ‘purppura’ nahka on lisäviittaus historialliseen tyypin 18.
Sisätilojen merkitseminen on myös käsinmaalatut luonnokset ovenpaneelin nahassa. Kummallakin puolella on ainutlaatuinen kuvaus alkuperäisestä ”Black Bessistä” ja Morane Saulnier -tyypistä H, Garrosin käyttämästä koneesta, kun hän suoritti ensimmäisen loputtoman lennon Välimeren yli.
Black Bessin toistuviin legendaominaisuuksiin kuuluu “Les Légendes de Bugatti” -klaatti pitkänomaiselle keskikonsolille ja sisäovikylloille sekä legends -sarjan tanssiva elefantti -symboli – viimeistelty kullassa tälle erityiselle rajoitetulle painos.
Virta tulee jälleen Grand Sport Vitessen 8 litran W16-moottorista, joka tuottaa 1 184 hevosvoimaa ja 1 500 nm vääntömomenttia. Aikaisemmin rakennettu nopein tuotantopäällyste hallitsee 254 km / h kattoa alas ja voi kiihtyä 0–62 mph 2,6 sekunnissa.
Bugatti ei ole paljastanut hintoja, mutta asiakkaiden ei todennäköisesti pitäisi odottaa paljon muutosta 2 miljoonasta puntaa, jos aiemmat erikoispainokset ovat jotain meneillään.
Viettäisitkö 2 miljoonaa puntaa Black Bess -nimiseen autoon? On muitakin vaihtoehtoja, jos tunnet tarpeen 200 mph: n plus-tiemaarille, kuten maailman nopeimpien autojen kaatuminen paljastaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *