Tuntuu hyvältä noin vuonna 2030-moottorielämämme peliä muuttavin, kiistanalainen vuosi? Iloinen, että valitsit täällä-today, menneet huomenna poliitikot, jotka ovat peruuttaneet parhaasi ostaaksesi uuden bensiinin tai dieselauton vuodesta 2030?
Ole totuudenmukainen – uskommeko todella, että lopulta EVS: llä on samat vähittäishinnat kuin vastaavilla bensiini- tai dieselmalleilla? Olettaen, että et ole hinnoiteltu moottoriajoneuvojen markkinoilta julkisella liikenteellä (tämä saattaa olla vain osa “suunnitelmaa”), pidätkö todella, luotatko ja hyväksyt hirvittävän hiljaiset sähköä tuottavat yritykset sekä heidän edelleen liian yleinen sähkökatkokset? Ja kuinka varma olet, että EV -latausverkot, infrastruktuuri, luotettavuus, hinnoittelu ja vastaavat sopivat tarkoitukseen satojen tuhansien brittiläisten mailien välillä vuonna 2030?

2030 Ban uhkaa autojen myyntiä ja työpaikkoja, teollisuus kertoi hallitukselle

Minulta puuttuu epätoivoisesti uskomusta ja luottamusta kaikkiin edellä mainittuihin, mutta uskon ja ihailuni ja EV-tekniikkaa joillekin kuljettajille on erittäin vahvaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Mitä tulee hallitseviin poliitikkoihin, uskoni heihin on mittakaavan toisessa päässä. En muista Borisia ja yhteistyötä koskaan sanoneen: “Äänestä meitä virkaan, ja me kielletään uusien bensiini- ja dieselautojen myynnin vuonna 2030.” Tämä johtuu siitä, että manifestin sitoutuminen tai tällainen lainaus yleisesti vaalien aikana on saattanut menettää hänet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *