Bentleyn kertaluonteisen erikoispainos on paljastanut Mullinerin ainutlaatuisen erikoispainos Bentayga, johon vaikuttaa Ison-Britannian rikas ratsastushistoria. Erityinen Bentley Bentayga -maastoauto, joka on maalattu ylenmääräiseen kuulostavaan ‘kiiltävälle kuusen’ varjoon (joka näyttää paljon kuin British Racing Green), toimii tapahtumana Marquen kumppanuudesta Jockey Clubin kanssa – organisaatio, joka toimii monissa. Näkyvimmät kilpakaupat Isossa -Britanniassa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Erityisessä Bentayga käyttää 4,0 litran V8-dieselmoottoria perusalueella, luomalla 429 hevosvoimaa, 900 nm vääntömomenttia ja pystyy ajamaan suuren maastoauton 60 mph: iin pysähdyksestä vain 4,6 sekunnissa.
• Myynnin parhaat huippuluokan ajoneuvot
Vaikka mekaaniset ajoneuvot pysyvät samoina, tämän mulliner -kiinnittyneen ajoneuvon sisätilat ovat erittäin paljon räätälöityjä. Ensinnäkin Tweediä on käytetty ohjaamon osiin ja tätä täydentää vastakohtana Cumbrian ympäristöystävällisiä ja satulan nahkasävyjä, joita käytetään istuimille, viivalle sekä keskikonsolialueille.
4

Laajentaminen kuljettajan edessä on Burr Walnut Veneer, joka julistetaan kaikuvan muutaman valokuvakehyksen tyylin jockey -klubin henkilökohtaisissa huoneissa. Myös viilussa on kulta hevosen graafinen, joka muistuttaa matkustajia tämän tyylikkään Bentayga -tyylin tyyliin. Mitä tulee ulkopuolelle, huippuluokan maastoautojen erottamiseksi muista Bentaygasista on erittäin vähän, samoin kuin 21 tuuman timantti-käännetyillä mustalla maalatulla kevytmetallivanteilla.
Mullinerin Bentley Bentayga esitetään Bentley -paviljongissa vuoden 2018 Cheltenham -juhlissa 13. – 16. maaliskuuta sekä sellaisena kuin se on (kirjoittamishetkellä) vielä myytävänä, se saattaa löytää talon festivaalin aikana. Bentleyn ei kuitenkaan ole vielä paljastanut tarkalleen, kuinka paljon tämä arvostettu ajoneuvo kuluttaa ja kun diesel Bentayga maksaa 135 800 puntaa, odottaa, että se ostaa sen maksavan kaukana yksinoikeudesta, jonka tämä hevosurheilun keskittynyt maastoauto tuo.
Rajoitetun erän maastoautot ovat yksi asia, mutta mitkä ovat maailman nopeimmat maastoautot? Napsauta täältä saadaksesi selville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *