Metropolitan viranomaisten kampanjan vakuuttamattomien kuljettajien puristamiseksi on ollut niin menestys, että se voidaan pian rullata muualle.
Operaatio Cubo on tyytyväisen komission jäsen Sir Bernard Hogan Howen kohdennettu työ. Sen lisäksi se on ollut merkittävä hitti, jossa on paljon enemmän kuin 14 000 autoa ja kuorma -autoa, koska Kuuba otettiin käyttöön lokakuussa 2011. Päivittäisen operaation palauttamistoimenpiteessä, paljon yli 35 000 moottoria takavarikoitiin pelkästään viime vuonna.
Nyt muut Englannin joukot osoittavat nyt kiinnostusta löydetyistä oppitunneista sekä käytetyistä menetelmistä. Kolme Constabulariesia haluaa toteuttaa omia kuutioversioitaan MET: n tuella.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kerran kuukaudessa upseeriryhmät kohdistuvat tiettyihin sivustoihin KUBO: n operaation rahoitukseen.
• edullisimmat autot ja kuorma -autot vakuuttamaan
Paikat ja päivämäärät pidetään huippuluokan viime hetkessä saakka, lainauksessa, jolla ylitetään sarjarikolliset, jotka kuulevat rypäleen arvailua siitä, mitä voi tapahtua, samoin kuin missä.
Upseerit käyttävät sekoitusta älykkyyttä, ANPR: tä ja vaistoa yrittääkseen haistaa epäilyttäviä kuljettajia. Jokaisessa paikassa pysäytetään lukuisia autoja ja kuorma -autoja, samoin kuin kuutiopäivä, joka antaa 600 kuukauden takavarikoitujen 4000 autosta.
Takavarikoituja autoja viedään puntalle, samoin kuin jos ei vaadita kolmea mahdollista tulosta – murskaaminen, osien vaurioituminen tai huutokaupassa myyty, niiden arvosta riippuen.
Tulot kasvavat suoraan takaisin poliisille, samoin kuin mukana olevat luvut ovat merkittäviä. Met -tiedottajan mukaan: “Olemme tuottaneet ylijäämän, jossa on 5,5 miljoonan punnan vakuuttamattomia autoja, jotka on suunnattu etulinjan poliisitoimintaan lokakuun 2011 ja marraskuun 2013 välisenä aikana”
Viime kuukausien takavarikoitujen autojen joukossa ovat Variety Rovers, Rolls-Royces ja Lamborghinis.
Kuubon operaatiosta sekä vakuuttamattomien ja lisensoimattomien kuljettajien purkamisesta ostamalla viimeisin CAR Express -ongelma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *