, moottoritien osien enimmäisrajoitus nostetaan 50 mph: stä 60 mph: iin, Englanti on ilmoittanut.
Hallituksen omistama liiketoiminta, joka on vastuussa maan lasketun moottoritieverkon hallinnasta sekä suurista teistä, joiden mukaan se oli ottanut kuljettajien kommentteja, jotka olivat turhautuneita siitä, ettei pystynyt menemään nopeammin.

Yksi kolmesta Ison -Britannian kaupungista saadaksesi oletuksena 20 mph nopeusrajoituksen

Valtatiet Englanti tutki tarkalleen, kuinka se voi turvallisesti lisätä nopeusrajoitusta moottoritiellä sijaitsevilla tienkäytöillä – yleensä asetettuna 50 km / h ja kietoutua, että se saattaa nostaa sen 60 mph: iin monissa tapauksissa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kahdeksan tiejärjestelmässä tutkimuksessa tarkasteltiin autoilijoita, jotka säästävät tyypillisen lähes 3 780 tunnin matka -ajan joka päivä kaikilla sivustoilla. Lisäksi moottoritiet Englanti uskoo, että autoilijat rikkovat vähemmän 60 mph rajan kuin 50 mph.
Englannin toimitusjohtaja Jim O’Sullivan sanoi: ”Kaikki tutkimuksemme osoittaa, että tien henkilöt hyötyvät 60 mph: n rajoista maantieteistoissa. Heillä on lyhyempi matka -aikoja ja tuntuvat olonsa turvalliseksi.
”Tien yksilöt ymmärtävät, että tientyöt ovat välttämättömiä, mutta he ovat turhautuneita heistä. Joten 60 mph: n testaaminen on ollut vaikeaa normilla samalla kun varmistetaan käytettävissä olevien ihmisten turvallisuus sekä teitämme käyttäviä.
“Meillä on suunniteltu suuri työohjelma, joten kyky hyödyntää 60 mph, missä riskitöntä parantaa kaikkien kokemuksia teistämme.”
Anthony Smith, riippumattoman Watchdog Transfer Focus -yrityksen toimitusjohtaja, lisäsi: ”Ymmärrämme, . ”
Mikä on viisas moottoritie? Nopeuskamerat, turvallisuus ja vaikea kanto hyödyntää tässä selitettyä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *