edelläkävijänä, kun se koskee sähköautoja, Nissan on ollut hidas sähköistämään kokoonpanoaan. Se on kuitenkin nyt vahva, ja uusi Juke Hybrid -malli on osa suunnitelmaa tarjota täysin sähköistetty alue ensi vuoteen mennessä.
Nissan lupaa, että Juke Hybridin bensiini-sähkövoiman voimansiirto tarjoaa 40 prosentin vähenemisen polttoaineenkulutuksesta, kun taas tuotemerkki väittää, että jopa 80 prosenttia kaupunkimatkoista voidaan suorittaa pelkästään sähkövoimalla.

Kymmenen parhaan hybridi -maastoauton ostamista varten 2022

Alliance-kumppanin Renaultin tekniikan piirtäminen konepellin alla on 1,6 litran bensiinimoottori, joka tuottaa 93 hevosvoimaa sekä 148 nm vääntömomenttia. Sitä liittyy Nissanin toimittama sähkömoottori, joka tarjoaa korkeintaan 48 hevosvoimaa ja 205 nm, ja uusi hybridi voimansiirto tuottaa 25 prosenttia paljon enemmän tehoa kuin vain bensiinin vain juke, yhteensä 141 hevosvoimaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Samoin kuin Renault Clio -tekniikka, sähkömoottoria syötetään 1,2 kWh: n nestejäähdyttetyllä akulla, kun taas kaksi virtalähdettä ajavat älykästä ”multimodaalista” kytkimen automaattista vaihdelaatikkoa.
13

Tämä on mahdollista Renault-ohjelman 20 hevosvoiman vyöhykkeen aloittajan/generaattorin ansiosta; Juke -hybridi alkaa aina sähkökäyttötilassa, samoin kuin Nissanin mukaan, on olemassa neljä “jäätelähdettä” ja kaksi “EV -vaihdetta”, joiden suhde on synkronoitu sähkömoottorien parissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *