Tämä on uusi Kia Spirit EV Boardmasters Edition. Se on kertaluonteinen versio yrityksen sähköisestä crossoverista, joka kehitettiin tyydyttämään surffaajien tarpeet.
Räätälöity Spirit EV tuotettiin osana Kian kumppanuutta Cornish Surfingin ja musiikkifestivaalin kanssa, Boardmasters, ja tulee olemaan näytöllä tapahtumassa 11. – 15. Elokuuta.

Uudessa 2021 Kia EV6: ssa on jopa 328 mailia etäisyyttä

KIA: n surffauskeskeisiin päivityksiin Boardmasters Editioniin kuuluvat nostettu jousitus sekä uudet 16-tuumaiset teräspyörät, jotka on kääritty Maxxis Bighorn -hiekkarenkaisiin, joita yritysvaltiot ovat suosittuja niiden hyödyntämisessä maastokilpailuissa sekä rallien raideissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Päivitykset ovat paljon enemmän kuin kaksinkertaistuneet Spirit EV: n ajokorkeuden välillä 153–310 mm – ihanteellinen käsittelemään hiekkaran tai kallioista maastoa, jonka voit kohdata menetelmäsi rannalle.
18

KIA: n insinöörit ovat myös kehittäneet räätälöidyn teräskattojärjestelmän telineen, joka on erityisesti kehitetty sopimaan 7ft 9in Tahe bic Malibu -laumiin. Teline samoin koti on pari LED -valonheittimiä ja aurinkopaneelia, joka riittää käyttämään pienen jääkaapin tai maksun kuljettajan puhelimesta, erikseen auton ensisijaisesta akkuista.
Rantakeskeiset päivitykset jatkuvat sisällä. Kia on saanut takaistuimet ja korvannut ne uudella puisella kannella. Lisäetuna Kia toteaa paneelien vangot hiekkaa ja välttää sen putoamasta vaikeasti tavoitettaviin nurkkaan hytissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *