, joka on asetettu vuonna 2019, Electric Ford Transit räätälöity pakettiauto on esitetty yleisölle ensimmäistä kertaa. Transit-räätälöity PHEV: llä on kehitetty enintään 31 mailin sähköinen valikoima, luku, joka nousee 310 mailia palkitun 1,0 litran EcoBoost-bensiinimoottorin ansiosta, joka sisältää lajikkeen jatketta. EcoBoost -järjestelmä ei suoraan aja pyöriä, se auttaa vain pitämään kauttakulun paristot ladattuina ja jättävät pyörän luottaen sähkömoottoriin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• hienoimmat pienet pakettiautot myynnissä 2017
Ford on julkaissut erittäin bittitiedot Transit-räätälöityjen lajikkeen laajennusautojen suorituskyvystä, mutta ymmärrämme, että vesijäähdytteinen litiumioni-akkupakkaus löytyy lattian alla, varmistaen, että tonnia lahti säilyttää täsmälleen samat mitat kuin sisätilojen moottorilla oleva versio .
Tämän lisäksi 20 ensimmäisen pakettiauton tyyli ja valmistus ovat olleet Fordin, Prodrive Advanced -teknologian ja Boschin ja Boschin kumppanuus, joka tuottaa sijainnin täällä Isossa -Britanniassa. Lisäksi se on samoin ensimmäinen plug-in-hybridi-teollisuusauto A volyymivalmistaja.
20 pakettiauton kohtalo on osallistua 12 kuukauden oikeudenkäyntiin, joka on järjestetty tämän joulukuun aloittamiseen, ja sitä tukee Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen rahoittaman edistyneen työntökeskuksen 4,7 miljoonan punnan apuraha. Ford ja muut organisaatiot mukaan lukien (vaihtelee DPD: stä Metropolitan Policiin) altistuvat Lontoon yrityksen päivittäisiin stressiin. Tämän testin päätavoitteena on arvioida hybridi -teollisuusautojen vaikutusta voi olla saastuminen kaupunkiympäristöissä.
6
Adsclose -mainoksestamme

Tätä varten pakettiautot varustetaan edistyneellä reaaliaikaisella telematiikalla, joka antaa ihmisille, kuten siirtoosastolle (joka testaa kolme ajoneuvoa), analysoida tietoja ja hyödyntää havaintoja tukemaan ohjelmia, kuten paikkakunta – Markkina -LED -ohjelma, joka auttaa rahtia sekä laivaston teollisuutta, parantaa ilmanlaatua.
Polun toinen olennainen osa on, että transit toimivat samoin jotain, jota kutsutaan geofencing -tekniikaksi. Mitä tämä tekee, on auton ominaisuuksien räätälöinti välittömästi sen sijainnin perusteella. Tarkoittaen, että jos aiot ajaa matalapäästövyöhykkeelle, puhdas sähkötila voidaan laukaista ilman, että sinun tarvitsee etsiä asetusten labyrinttiä.

Koska Lontoossa on tehty noin 280 000 teollisuusmatkaa yhteisenä työpäivänä, mahdollinen päästöjen vähentäminen tämän tekniikan kanssa on valtava, etenkin kun ajattelet suurimman osan teollisuusautoista dieseleitä.
Uskotko, että tällaiset työpaikat ovat riittäviä kaupunkien vihreämmän tulevaisuuden takaamiseksi? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *