Renault’s Symbioz Idea -auto, joka osoittaa tarkalleen kuinka autot ja kuorma -autot saattavat päätyä talomme laajennuksiin vuoteen 2030 mennessä, on ensimmäinen ranskalaisyrityksen ideasarjassa Esikatselu sen itsenäistä tulevaisuutta.
Ensi vuoden Geneve sekä Pariisin moottorin näyttelyt toimivat todennäköisesti vielä enemmän tulkintoja ranskalaisen yrityksen visiosta itse ajavasta, täysin linkitetystä tekniikasta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Frankfurtin autonäyttely 2017: Uusimmat uutiset
“Ensi vuonna keskitymme onnellisesti ideaautoihin”, totesi Business Design, Laurens Van Den Acker. ”Voit odottaa paljon ilotulitusta.
”Autonomia on ajankohtaista, joten keskitymme siihen. Tarkastelemme tarkalleen kuinka integroimme uudet tekniikat sisätiloihin. Kuinka pitkälle haluamme mennä. Mikä on hyväksyttävyyden raja?
”Ne ovat todella melko käsitteellisiä. Uusien tekniikoiden suuria sopimuksia, jotka ovat tulossa, kukaan ei todellakaan ymmärrä vastauksia, joten se on paljon kiehtovampaa, jos uskomme laatikosta. ”
Van Den Acker vahvisti, että symbiozin prototyyppi valmistettaisiin vuoden loppuun mennessä, samoin kuin käyttäisi käytännöllisiä palveluita muutamille vaikeuksille, joita autot ja kuorma -autojen sisustus tarjoavat, joissa kukaan ei ajoi.
• Kuljettajattomat autot: Mitä tahansa vaadit tietää
Samaan aikaan Thierry Koskasin varatoimitusjohtajan, myynnin ja markkinoinnin varapuheenjohtajan kanssa, joka vahvisti autolle, että yksi suurempi puhdas EV on Renaultin korteilla seuraavien vuosien aikana noudattaa Zoea – ”Toinen segmentti, isompi auto , aivan ensimmäiset kotitalouden autot ja kuorma -auto ”, totesi Koskas – liiketoiminta on pohtinut, vaativatko sen sähköautot omaa visuaalista identiteettiä täsmälleen samassa menetelmässä BMW: n” I “-autojensa kanssa.
“Tähän ei ole parasta vastausta”, Van den Acker totesi. “Mutta Zoen menestyksellä, joka näyttää tyypilliseltä autolta, en usko, että vaadimme tiettyä, erillistä sähkökaavaa sähkölle.”
Mitä uskot, että tulevaisuus pätee autoon? Anna meille näkymäsi kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *