Subaru on julkaissut seuraavan sukupolven sähköisen kilpa-autokonseptin Tokion auto-salonkiin. STI E-RA tuottaa 1073 hevosvoimaa neljästä sähkömoottorista ja siinä on räätälöity, korkea-alaspäin suuntautunut runko.
STI E-RA omaksuu useita nykyaikaisia ​​Subaru-muotoiluvihjeitä, kuten C-muotoisia LED-ajovaloja, mutta loput auto ei ole tunnistamaton mistä tahansa tiellä kulkevasta Subarusta. Suuri hiilikuitujakaja rypistyy edessä ja syvän konepellin tuuletusaukot Kanavailma etusäleikosta ja auton yläosasta.

Uusi Subaru Solterra STI -konsepti esikatselut kuuma sähkömaastoauto

Ammuntapyörän katkaisut leikkaukset luodaan lievittämään ilmanpainetta ja lisäämään etuvoimaa edessä, ja itse pyörät ovat kilpa-lukkituotteita, jotka on kääritty Falken-liukasten renkaisiin.
Mainos – viesti jatkuu alla

Runko puristetaan etupyörien taakse ilmavirran kiihdyttämiseksi auton sivuilla pitkin, ja iso kattokauha on asennettu, oletettavasti auton akun jäähdyttämiseksi pidennettyjen rataistuntojen aikana.
Takana on valtava joutsenkaulan taka siipi ja pitkä hajotinjärjestely, joka on luotu luomaan matalapainevyöhyke auton takana paljon enemmän voimaa.
STI E-RA käyttää neljän moottorin järjestelytä nelipyöräiseen vetoon, jota saa 60 kWh akku. Yamaha toimittaa sähkömoottorit ja asennetaan jokaiseen pyörään, mikä mahdollistaa tarkat virrankulutuksen. Auto analysoi pyörän nopeutta, autonopeutta, ohjauskulmaa, sivuttaisvoimaa, kaivaa, jarrupainetta ja yksittäistä pyöränkuormaa selvittääksesi, kuinka paljon tehoa on käytettävä jokaiseen pyörään.
Tällainen tarkka hallinta on mahdollista vain pyörissä asennetuilla sähkömoottoreilla-FIA: n E-GT-määräykset sallivat tekniikan, ja Subaru jatkaa sitä lisäksi tulevia kilpa-autojaan. STI E-RA: n on tarkoitus aloittaa testaus japanilaisissa piireissä tänä vuonna, ennen kuin Nurburgringin torjuminen vuonna 2023. Subaru pyrkii kierrosajaan 6 minuuttia 40 sekuntia-viisi sekuntia nopeammin kuin NIO EP9 Electric HyperCar.
Lue nyt kaikki nykyiset uutiset Subarun viimeisimmästä taistomuudesta eko-motivointiin-Pure-Electric Solterra -maastoauto…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *