Aston Martin on paljastanut V12 Vantage S Roadsterin-201 km / h pehmeän top, joka on vielä brändin nopein ja tehokkain vaihtovelkakirja.
Tavanomainen V12 Vantage Roadster oli pudotettu hiljaisesti yrityksen verkkosivustolta viime viikolla, ja tämä auto on sen korvaaminen. Se on varustettu 565 hevosvoiman 6,0 litran V12: lla Vanquishista, joka tuottaa 55 hevosvoimaa enemmän kuin vanha V12 Roadster. Siinä on myös uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakokaasu ja uusi moottorin hallintajärjestelmä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lisäksi vaihtamalla vanhan kuuden nopeuden käsikirjan seitsemän nopeuden automatisoidulla manuaalisella laatikolla, Aston on leikannut 0-62 mph: n ajan 4,5 sekunnista 4,1 sekuntiin. Tuo 201 km / h huippunopeus edustaa myös 11 mph: n kasvua.
Samaan aikaan on 510 nm vääntömomentti vain 1000 rpm – Porsche 911 Carrera S tuottaa huipullaan 440 nm – ja korkeintaan 620 nm 5 750 rpm. Tämän pitäisi tarkoittaa, että suorituskykyä on saatavana runsaasti aina, kun tarvitset sitä.
Jopeakustannuksiin on myös joitain pieniä parannuksia, vaikka luvut 19,2mpg ja 343 g/km eivät todennäköisesti saa ympäristötiivistettä.
Aston Martin V12 Vantage S Roadster: Styling
Vanquishin moottorin lainaamisen lisäksi V12 S Roadster jakaa kolmivaiheiset mukautuvat vaimentimet. Nämä ovat kiinnitettyjä voimanlähtöön, joten normaalin, urheilu- tai rata-tilan valitseminen ei vain tiukkaa tai pehmentää vaimentimia, vaan myös muuttaa tarvittavan ohjaustoimenpiteen määrää.
Kuten V12 Vantage S Coupé paljastettiin hieman yli vuosi sitten, Roadster saa kosmeettisia päivityksiä. Kelluva etusäletys on nyt avoimempi, ja siinä on musta tai titaanihopeaverkko, joka auttaa ilmavirran auttamaan uuteen V12 -moottoriin.
Vaihtoehtona ostajat voivat mennä grafiikkapakettiin, joka sisältää säleikön kontrastin ympäröivän ja takavalojen välisen mustan palkin. Sarja kevyitä 10-osaisia ​​mustia kevytmetallivanteita on myös uusi vaihtoehtojen luettelossa.
Aston Martin V12 Vantage S Roadster: Hinnat
Ostajat voivat mukauttaa autonsa ominaisuuksilla, kuten sisä- ja ulkopinnan punaisella sävytettyllä hiilikuitulla Aston Martin -kokoelmasta. Hinnasta ei ole virallista vahvistusta, mutta V12 S Coupé maksoi 3000 puntaa enemmän kuin V12, joten odotetaan maksavan noin 153 000 puntaa.

Lue nyt myytävänä olevia parhaimpia vaihtovelkakirjoja tai selvitä lisää maailman nopeimmista autoista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *