autoilijoille annettujen rangaistuspisteiden lukumäärä 27 prosenttia viime vuonna vuoteen 2016 verrattuna kuljettajan ja ajoneuvojen lisensointiviraston (DVLA ).
Virallisten tietueiden, jotka julkaistiin erittelyyhtiölle ympäri vuorokauden ajoneuvon pelastamista tiedonvapauden pyynnön jälkeen, osoittavat, että kuljettajat kertyivät 928 855 rangaistuspistettä vuonna 2017 verrattuna 1 266 857: een vuonna 2016. Vuosien 2015 ja 2014 lukujen sanottiin olevan samanlaisia ​​kuin vuoden 2016 taso.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Nopeus sakkoja: Ylä vinkkejä valittamiseen
Vaikka pisteiden laskun syyt ovat epäselviä, ankarampi rangaistus rikoksista, kuten matkapuhelimen käytön käytön aikana, uskotaan johtavan vähemmän seuraamuksiin. Aikaisemmin autojen asiantuntijat ovat kuitenkin todenneet, että tiellä olevien liikennevirkamiesten lukumäärän väheneminen aiheutti myös vähemmän lippuja.
Rangaistus pyörän takana olevan matkapuhelimen käytöstä kaksinkertaistui viime vuoden maaliskuussa, mikä tarkoittaa, että se olisi kolme pistettä ja 100 punnan sakkoa, kuljettajille annetaan nyt kuusi pistettä ja 200 punnan lippu, jos se on kiinni.
Nämä jäykemmät rangaistukset yhdistettynä kasvavaan suuntaukseen, joka on käytetty matkapuhelimien käytettäväksi sat-navina, ovat aiheuttaneet sekaannusta joidenkin autoilijoiden keskuudessa. Lait, jotka sanovat, missä määrin puhelin voidaan käyttää ja sitä ei voida käyttää reitiohjaukseen, pysyvät jonkin verran monimutkaisina.
• Älypuhelimien ja sat-navien laki autoissa selitetty
Erillinen tietovapauden pyyntö 24/7 ajoneuvon pelastamisesta aiemmin löydetyistä kuljettajista annettiin paljon todennäköisemmin pisteitä ja sakkoja pelkästään sakkojen sijasta kuin aikaisemmin. Vuonna 2016 annettiin 2244 000 kaksinkertaista sakkoa, kun taas vuonna 2011 oli 1 858 000.
Lue nyt poliisin päällikkö, joka ajattelee pisteitä ja sakkoa, tulisi soveltaa nopeusrajoituksen rikkomiseen 1 mph …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *