Jeep esittelee yhdeksän uutta tai voimakkaasti tarkistettua mallia maailmanlaajuisesti ennen vuotta 2022, brittiläinen johtaja Mike Manley on vahvistanut.
Seuraavan viiden vuoden kuluessa Jeep esittelee aivan uuden A-segmentin maastoauton istumaan nykyisen renegaden alapuolelle. Sitä tarjotaan plug-in-hybridi-voimansiirtolla, samalla kun se sisältää linkitetyt ja itsenäiset ominaisuudet. Päivitetty Jeep-kompassi liittyy aivan uuden uudistajan lisäksi uuteen istuimen Arona-kilpailijaan Jeepin pienessä maastoautossa.
Mainos – viesti jatkuu alla

• hienoimmat 4×4: t ja myynnissä olevat maastoautot
Manley myös todennetut dieselkäyttöiset autot katoavat Jeepin Euroopan suunnittelulajikkeesta seuraavan viiden vuoden aikana; Bensiini, mieto hybridi, plug-in-hybridi sekä täysin sähköiset autot korvaavat dieselin vuoteen 2022 mennessä. Jokainen suunnittelukokoonpano saa PHEV-tekniikan, kun taas Jeepin B, C ja D-segmentin ajoneuvot käytetään täysin sähköisinä .
Maastoauto tuotemerkki esittelee lisäksi aivan uuden cherokee-mahdollisuuden seitsemän-paikkaiseen varianttiin ensimmäistä kertaa. Myös suurempi Grand Cherokee korvataan jälleen lisäämällä kolmen rivin, seitsemänpaikkaisen version.
Alueen yläosassa Jeep tuo uudelleen Wagoneerin ja Grand Wagoneer -tyyppikilvet, jokaisella on plug-in-tekniikka.
Kiina keskittyy valtavasti Jeepille ennen vuotta 2022; Liiketoiminta esittelee kaksi Kiina-erityistä mallia sen lisäksi, että se esittelee plug-in-hybridi ja täysin sähkötehoa alueen neljästä mallista. Tuotanto kasvaa myös suunnitelmien lokalisoimiseksi ainakin yhden ylimääräisen tyyppikilven valmistukseen seuraavan viiden vuoden aikana.
Trailhawkin ja Trackhawk Designs -sarjan menestys on motivoinut Jeepiä esittämään Cherokee Deserthawkin. Manley totesi, että ajoneuvo esittelee vuoden 2020 alussa, “tiukalla tekniikan standardien joukkoon” sekä “uudella kyvyttömyydellä”. Manleyn mukaan se saattaa olla yhtä paljon kuin yksi kymmenestä cherokee -mallista ympäri maailmaa.
Mitä uskot Jeepin tuotesuunnitelmaan? Uskotko, että se on menestys? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *