Tämä on Toyota GT 86 Club -sarja Blue Edition. Se on toinen malli, joka liittyy japanilaisen yrityksen klubisarjan kokoonpanoon, joka käynnistettiin juhlimaan Toyota’s Motorsport -perintöä. Hinnat alkavat hintaan 29 980 puntaa.
Kuten nimensä ehdottaa, yksinoikeudellinen ulkopinta merkitsee sinisen version, kun taas kontrastiset mustat yksityiskohdat on käytetty etusäleikkeen, takaspoilerin ja hajottimen kanssa. Mökki on myös leikattu Alcantarassa ja mustassa nahassa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat urheiluautot myynnissä 2018
Ihon alla Blue Edition käyttää samaa 197 hevosvoiman 2,0 litran nelisylinteristä nyrkkeilijämoottoria, jota käytetään tavallisessa GT 86: ssa, joka voidaan yhdistää joko kuuden nopeuden manuaaliseen tai automaattiseen vaihdelaatikkoon. Käsikirja on nopeampi niistä, jotka ottavat väitetyn 7,7 sekuntia saadakseen 0–62 mph, kun taas auto kestää 8,4 sekuntia. huippunopeus on vastaavasti 140 mph ja 130 mph.
4

Vakiopakkaus sisältää rajoitetun liukuvan eron, vakionopeussäädin, kaksoisvyöhykkeen ilmastohallinnan, lämmitetyt etuistuimet ja Toyota’s Touch 2 -viihdejärjestelmän.
Valinnainen suorituskykypakkaus on saatavana myös Blue Edition -sovelluksessa, ja se lisää Sachsin viritetyn jousituksen ja vaimentimet, Brembo-jarrut, punaiset jarrujen paksuus ja mustat 17 tuuman kevytmetallivanteet.
Lue arvostelu vuoden 2017 Toyota GT 86 Orange Edition -tapahtumasta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *