Renault on paljastanut uuden 493BHP -kilpa -auton Moskovan moottorinäyttelyssä nimeltä Renaultsport R.S. 01. Uusi malli on rakennettu hiilimonokokin ympärille, painaa alle 1100 kg ja voi osua paljon yli 186 km / h.
R.S. 01 osallistuu Renaultsport Trophy -yritykseen vuodesta 2015, osana Renaultin World Series -sarjaa. Sitä laskutettiin “ponnahduslautana ammatillisille GT- ja kestävyysmestaruuskilpailuille”.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vaikka ei perustu mihinkään Renaultin olemassa oleviin tuotanto-autoihin, Renault Dezirin koko sähkökonseptiautolle on taattu, joka paljastettiin ensin Pariisin moottorinäyttelyssä. Itse asiassa Renault Sport Technologies Patrice Rattin toimitusjohtaja kuvaa R.S. 01 Avioliittoksi Renault Dezirin vetoomuksen ja Formula Renault 3.5: n suorituksen välillä. ”
Tämä samankaltaisuus ei ole myöskään sattumaa, kun molemmat autot ovat Renaultin Design -varapuheenjohtajan Laurens Van Den Ackerin luomia. Mutta matala-slung-muotoilu ei näytä vain hyvältä; Sillä on myös merkitys ilmaa auton ympärille. Se virtaa säleikön keskustan läpi ennen kuin se kanavoidaan kohti kahta vesijäähdyttimiä ja vapautettiin kahdesta konepellin tuuletusaukoista, jolloin saadaan voimaa etupäässä.
Takana tuo huomattava siipi on selvästi osuutensa parantamisessa, mutta samoin takaluontolaite kätkeytyy auton pohjassa. Juuri sen yläpuolella istuvat tyylikkäät kaksoispakot ja virtaava LED -valonsuunnittelu, joka ulottuu R.S. 01.
Mitä tulee rungon alla, se on Dallaran luoman hiilikuitukylpy, jossa on teräsrullahäkki ja 150 litran polttoainesäiliö. Jousitus on kaksinkertainen toiveen kokoonpano, jossa on pushrodit ja Ohlins-vaimentimet, kun taas jarrut ovat 380 mm hiililevyjä.
Ja teho on peräisin 3,8 litran V6-twin-turbo-moottorista, joka on johdettu Nissan GT-R: ssä käytetystä. Renault sanoo 493 hevosvoiman kanssa R.S. 01 istuu jossain GT3 -auton ja DTM -auton välissä suorituskyvyn suhteen.
Itse RenaultSport Trophy Championship on pro-Am-tapahtuma, joka käyttää palkintorahoja parhaille autoilijoille ja joukkueille jokaisella kierroksella. Samaan aikaan Pro -luokan kauden mestari voittaa mahdollisuuden saada aloittelijakoe Nismo -virallisen joukkueen kanssa uskomattoman GT: ssä Japanissa. AM -luokassa mestarilla on mahdollisuus ajaa vuoden 2016 Le Mansissa 24 tuntia LMP2 -prototyypissä.

Haluatko nähdä Renault Road -auton Renaultsport R.S. 01? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *