Volvo on todennut, että se hyödyntää Innovation Business NVIDIA: n uutta Drive Orin -prosessoria tulevan itse ajavan tekniikan valtuuttamiseksi. Järjestelmä ilmestyy ensimmäisen kerran seuraavan sukupolven XC90: llä, joka on ensimmäinen Volvo, joka tarjoaa edistyneen ”silmien” autonomisen ajotilan.
NVIDIA: n Drive Orin -siru on suunniteltu erityisesti tyydyttämään autonomisen ajolaitteiston käsittelyvaatimukset. Se pystyy 254 biljoonaan toimintaan sekunnissa, mikä Volvo States on enemmän kuin minkä tahansa tyyppinen prosessori tällä hetkellä markkinoilla.

Volvo XC60, S90 sekä V90 Hankivat uusia Google-moottorilla olevia viihdejärjestelmiä

NVIDIA: n prosessori yhdistetään Volvon autonomiseen ajo -ohjelmistosovellukseen – joka on perustettu sisäinen – samoin kuin anturien arsenaali, joka sisältää kameroiden ahdin sekä yhden Volvon muiden innovaatiokumppaneiden suunnitteleman lidar -järjestelmän, Luminar .
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Seuraavan sukupolven Volvo XC90 perustuu yrityksen aivan uuteen SPA2-arkkitehtuuriin, joka on suunniteltu tukemaan itsenäistä ajoa. Käynnistä lähtien Volvo toteaa kuitenkin, että järjestelmä toimii vain moottoritiellä nimetyillä maantieteellisillä alueilla.
Volvon kumppanuus Nvidian kanssa ei kuitenkaan ole vain rajoitettu itse ajavaan tekniikkaan. Tuotemerkki käyttää myös NVIDIA: n Drive Xavier -sirua XC90: n ydintoimintojen, kuten sen perusohjelmiston, energianhallintajärjestelmien ja kuljettajan avustustekniikan, virran saamiseksi.
Volvo toteaa, että tämä siirtyminen keskitettyyn laskentajärjestelmään (hallinnoi kaksi ensisijaista tietokonetta) tekee ajoneuvoistaan ​​turvallisempia, koska se poistaa paljon monimutkaisuutta auton sähköjärjestelmästä.
Monet valmistajat hyödyntävät useita erillisiä hallintoyksiköitä autonsa ominaisuuksien käsittelemiseen erikseen, mikä Volvo States esittelee erilaisia ​​epäonnistumispisteitä ja vaikeuttaa järjestelmien parantamista auton koko elinajan ajan.
Volvon lähestymistapa tarkoittaa sitä, että seuraavan sukupolven ajoneuvojen turvallisuus, viihde ja jopa ilmaston hallintainnovaatiot voivat olla säännöllisesti parannettuja hyödyntämällä ylimääräisiä päivityksiä, samoin kuin silloin, kun brändin ohjelmistosovellussuunnittelijat löytävät tehokkuusvoittoja tehdä. Myös sen avulla Volvo voi lisätä ajoneuvoihinsa nopeasti lisätoimintoja vastauksena asiakkaan kysyntään.
Tarkisti nyt kaikki viimeisimmät uutiset seuraavan sukupolven Volvo XC90: stä täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *