Uuden Hyundai Bayonin hinta on 20 295 puntaa, kun myynti alkaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa heinäkuussa. Korean autonvalmistajan nykyisen kokoonpanon vahvistamiseksi, aivan uusi Bayon on kompakti crossover, joka haastaa Renault Captur, Ford Puma ja Peugeot 2008.
Ostajat valitsevat kolme eritelyä: SE Connect, Premium ja Ultimate. Halvin malli on SE Connect 1.0 T-GDI (99 hevosvoiman) kuuden nopeuden IMT-älykäs käsikirja, jonka hinta on 20 295 puntaa. Sen mukana tulee 16 tuuman kevytmetallivanteet, kattokiskot, sähköpeilit, LED-päivä- ja juoksuvalaisimet.

Uusi Hyundai Bayon 2021 Review

Sisällä SE Connect -malli saa nahkakäyttöisen monitoiminnan ohjauspyörän ja vaihde-nupin, vakionopeudenhallinnan, takaosan pysäköintikameran, 8,0 tuuman infotainment -näytön, joka toimii Apple CarPlay- ja Android Auto -sovelluksella. Halvat malli saa myös 10,25 tuuman digitaalisen instrumenttiryhmän.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Bayon Premium, jolla on sama 1,0 T-GDI-bensiinimoottori, maksaa 22 495 puntaa, mutta ylimääräisellä 2200 punnalla saat suurempia 17-tuumaisia ​​kevytmetallipyöriä, yksityisyyslasi, lämmitetyt etuistuimet ja ohjauspyörä, ilmastonhallinta ilmastoinnin sijasta , Langaton puhelimen lataus, LED-etu- ja takavalaisimet, sähköiset taittavat peilit ja suurempi 10,25 tuuman kosketusnäyttö, joka sisältää navigointia.
Päivitys etäisyyspakkaukseen Ultimate 1.0 T-GDI (23 795 puntaa) ja saat mustan kiiltävän ovenpeilit, kaksisävyisen mustan ja harmaan sisustuksen, Keyless GO: n, premium-äänijärjestelmän, sokean pisteen varoituksen ja kaista-apuna .
14

Sekä premium- että lopulliset verhoilut ovat saatavana vaihtoehdolla seitsemän nopeuden kaksoiskytkimen auto ja tehokkaampi 118 hevosvoiman versio pienestä 1,0 T-GDI: stä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *