Volkswagen on paljastanut suunnitelmansa tehdä seuraavan sukupolven ajoneuvoistaan ​​älykkäämpiä, turvallisempia ja mukavampia. Lyhyt hahmoteltiin äskettäisessä innovaatiokeskusteluissa brändin dynamiikan päällikön Karsten Schebsdet kanssa.
Aivan ensimmäinen (ja luultavasti mielenkiintoisin) edistysaskeleita, joita yrityksissä on töissä, on uusi ohjausjohtojärjestelmä. Volkswagen ei ole syventynyt niin syvästi hienompiin yksityiskohtiin siitä, miten se toimii, mutta automaattinen paljastaminen ymmärtää, että järjestelmä korvaa perinteisen ohjauspylvään pyörän takana olevalla anturilla, joka hallitsee telineen sähkömoottoria.

Volkswagen vahvistaa, että Job Trinity menee tuotantoon vuonna 2026

Innovaatio poistaisi sekä kuljettajan ja etupyörän välisen fyysisen yhteyden. On vielä epävarmaa, toimiiko järjestelmä sekä tuotemerkin tulevissa polttoautoissa ja kuorma-autoissa sekä sähköajoneuvoissa, mutta yrityksen videoleikkeessä oleva prototyyppiajoneuvo on ID.3-ehdottaa, että järjestelmä on varattu tuotemerkin EVS: lle .
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Volkswagen työskentelee samoin uuden runkojärjestelmän parissa, jonka se julistaa seuraavan sukupolven ajoneuvonsa mukavamman. Sen lisäksi, että se ei ole vain EVS: lle, koska innovaatio näyttää näkyvän uuden sukupolven palamiskäyttöisissä autoissa, koska yritys käyttää nykyistä Arteonia tekniikan testimuulina.
Liiketoiminta ei ole vielä varmistanut tarkalleen, kuinka sen uusi alusta toimii, mutta brändin lehdistömateriaalin perusteella järjestelmä toimii joitain etuosoitettuja antureita tarkistaakseen tien pinnan sekä esittelemään vaimentimia vastauksena tieolosuhteisiin, tietyille olosuhteille, avustaminen ajomatkan tasoittamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *