Renault on järjestänyt Ranskan tehtaansa uudelleen perustamaan perustan siitä, mistä tulee Euroopan suurin sähköautojen tuotantokeskus. Ensimmäinen aloitteesta syntynyt malli on uusi Megane E-Tech Electric, joka kääntää tuotantolinjat myöhemmin tänä vuonna.
Yhtiö on järjestänyt tilat Douai-, Maubeuge- ja Ruitz -palvelut Renault Electioniin, jonka tavoitteena on tuottaa 400 000 sähköautoa vuodessa vuoteen 2025 mennessä, mikä luo prosessissa ylimääräisiä 700 työpaikkaa. Rävityksellä on myös Ranskan ammattiliittojen tuki.

Uusi Renault Air4 -konsepti paljastetaan 26. marraskuuta

Pohjimmiltaan Renaultin uudelleenjärjestely on kyse tehokkuudesta. Douai-tehdas kokoaa yrityksen sähköiset henkilöautot rakentamalla tulevaa Megane-tekniikan sähköistä sähköä ja kaksi muuta mallia B-segmentille ja C-segmentille.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Odotamme, että entinen auto on uudestisyntynyt Renault 5. Jälkimmäinen voi helposti olla uusi Renault 4-crossover, koska tuotemerkki on vahvistanut, että auto jakaa CMF-perustansa uuden Megane-eekitekniikan sähköisen sähköisen sähköisen sähköisen sähköisen kanssa.
Maubeuge hallitsee uuden Kangoo-tuotantoa Renaultille sekä merkkisillä vaihtoehdoilla Mercedesille ja Nissanille. Paneelin pakettiauton sähköinen versio saapuu ensi vuonna. Lopuksi Ruitzin tehdas on omistettu sähkökomponenttien valmistukseen kahden auton tuotantolinjan tukemiseksi.
Renault käyttää paikallisia yliopistoja perustamaan koulutuskursseja uudelle henkilöstölleen ja suorittamaan tutkimus- ja kehitystehtäviä tuleville sähköajoneuvoilleen. Tuotemerkki ryhtyy myös aloittavien yritysten kanssa tukemaan sen tulevaa kehitystä, vaikka näiden kumppanuuksien luonne on vielä paljastettu.
Renault Ecotricisuuden johtaja Luciano Biondo sanoi: “Olen erittäin iloinen siitä, että olen myötävaikuttanut Renault Electionin luomiseen, Renaultin tietotaidon ja teknologisen innovaatioiden symboliin ja osallistumaan Hautsin taloudellisen ja sosiaalisen houkuttelevuuden parantamiseen HAUTS -De-France Euroopassa.
“Tämä sopimus, joka on allekirjoitettu kaikkien ammattiliittojen kanssa, on todiste siitä, että työntekijöiden sitoutuminen, rakentava sosiaalinen vuoropuhelu ja vahva paikallinen läsnäolo ovat välttämättömiä vankan ja houkuttelevan teollisuusmallin perustamiselle.”
Lue nyt kaikki viimeisimmät uutiset Renaultin uudesta autonjakopalvelusta, Mobilion …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *