Hyundai on asetettu omaksumaan paljon aggressiivisemman rungon tekniikan tulevalla Ioniq 5 N -mallillaan tehdäkseen siitä suuren EV: n kuuman luukun, Automobile Reviso on oppinut.
Vuoden hallitsevien autojen ja kuorma -auton kuumemman version odotetaan debytoivan vuonna 2023, samoin kuin on vakinnut lisääntyvän taajuuden lähellä Hyundaiin testipohjaa Nurburgringissä. Se on yleisesti katettu saada täsmälleen sama kaksoottorikokoonpano kuin Kian uusi EV6 GT, jossa on 577 hevosvoimaa.

Uusi Hyundai Kona N 2021 Review

Mutta työhön lähellä oleva vanhempi lähde on kertonut Automobilelle paljastavan, että vaikka nämä kaksi autoa voivat hyvinkin jakaa voimansiirron E-GMP-alustan lisäksi, tavoitteena on, että he ovat luonteeltaan erittäin erilaisia. “N: n kanssa et näe ehkä niin paljon muutosta voimapuolella”, sisäpiiriläinen sanoi, “mutta runko on erittäin erilainen. Ioniq 5: n kanssa olemme työskennelleet erityisen vaikeasti kehon hallinnassa – palautumisprosentit ja niin edelleen. ” Hyundai N: n insinöörien todetaan myös kokeilevan paljon aggressiivisempia asetuksia elektroniselle rajoitetun liukuvälle differentiaalille kuin KIA: lle omaksuttu.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tämä näyttää viittaavan siihen, että N -divisioona pyrkii pääsemään eroon Ioniq 5: n luontaisesta EV -massasta ja pitämään sen luonteeltaan alkuperäisten N -mallejen, i20 N: n ja i30 N: n kanssa, joilla on myös paljon tiukempi runko hallitsee yhtä paljon korkeammana ketteryytenä kuin heidän perinteiset stableminsa.
Hyundai Ioniq 5 N Spy -laukaukset
Hyundai on tunnistettu uuden Ioniq 5: n testaamisesta useaan otteeseen. Nämä vakoojakuvat näyttävät osoittavan salaperäistä Ioniq 5 -prototyyppiä, jolla on se erottua sen autoversioista. Ainoa lahja on kevyiden kevytmetallivanteiden sovitus, jolla on korkean suorituskyvyn Pirelli P Zero -renkaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *