Britannian Mike Manley on nimitetty Fiat Chrysler Automobiles (FCA) välittömästi Sergio Marchionnen terveyden huonontumisen jälkeen.
A statement from FCA said: “Fiat Chrysler Automobiles communicates with profound sorrow that during the course of this week unexpected complications arose while Mr. Marchionne was recovering from surgery and that these have worsened significantly in recent hours. Tämän seurauksena Mr. Marchionne ei voi palata töihin.
Mainos – Artikkeli jatkuu alla

• 10 suurinta Ferraris
“FCA: n hallitus, kokous tänään ilmaisi läheisesti Sergio Marchionne ja hänen perheensä läheisyytensä ja korostivat ylimääräistä panosta sekä ihmiselle että ammattimaiselle, että hän on tehnyt yhtiölle näinä vuosina.
“Hallitus päätti nopeuttaa toimitusjohtajan siirtymäprosessia, joka on mennyt viime kuukausina ja nimeltään Mike Manley toimitusjohtajaksi.”
Mike Manley ylitti Auto Express Brit -luettelon ja indutti Auto Express Hall of Fame vuonna 2016. Hän on johtanut Jeep-brändin vuodesta 2009 ja on myös ollut RAM ja FCA Aasian ja Tyynenmeren alueella.
Bedfordshiressä, Manleyn ura autoteollisuudessa alkoi jatko-harjoittelija, jossa oli Swan National, työskentelee myös Renaultin ja Peugeot-jälleenmyyjien kanssa ennen kuin siirryt Lex AutoSalesiin.
Tätä liiketoimintaa myytiin sitten Daimler Chryslerille, jossa hän pysyi koko matkan ostamalla Chryslerin yrityksille Fiat. Silloinkin Manley pyydettiin ottamaan vastaan ​​Jeepin valtimat, koska kun hän on valvonut ennennäkemätöntä kasvua Jeepissä ja Ram-myynnissä maailmanlaajuisesti.
Marchionne nimitettiin Fiatin toimitusjohtajaksi vuonna 2004 ja Orchestroi Chryslerin shokki haltuunoton vuonna 2009. Siitä lähtien hän rakensi FCA: ksi yhdeksi maailmanlaajuisen autoteollisuuden powerhouses, kehruu Ferrari pois erilliseksi yhtiöksi, joka myös puheenjohtajana.
Louis Camilleri, Ferrari hallituksen jäsen on nimetty urheilun autonvalmistajan toimitusjohtajaksi, kun taas Ferrarin puheenjohtaja John Elkann, Gianni Agnellin pojanpoika ja FCA: n puheenjohtaja.
Tutustu 2018 Auto Express Brit -luetteloon ja löydä breatit, jotka tekevät aaltoja maailmanlaajuisessa autoteollisuudessa. Klikkaa tästä…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *