Alpine korostaa, miltä sen mallit voisivat näyttää tulevaisuudessa äskettäin paljastuneella A4810-konseptilla, joka näyttää siltä, ​​miltä vetykäyttöinen Alpine-superauto voi näyttää vuoteen 2035 mennessä .
A4810: n loivat Euroopan Design Institute (IED) -opiskelijat Torinossa, Italiassa, eikä sisäisesti Alpine, lyhyesti kehittää vety -superautoja vuodelle 2035. Ranskan urheiluautojen valmistaja toimitetaan virallisena yhteistyökumppanina. osoittaen kuitenkin yrityksen kiinnostuksen vetyvoimaan. Itse asiassa Alppien emoyhtiö Renault on äskettäin julkistanut suunnitelmansa konseptiautolle, joka esittelee vetyvoiman käyttöä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Alppien GT X-Over rakennettava vuonna 2025

IED kuvaa A4810: tä “superberlinettiksi” ja sanoo, että Formula 1 on inspiroinut aerodynamiikkaa. Merkittävä etujakaja on yhden aseman rinnalla auton edessä, joka kulkee taaksepäin katoksen yli, pyörien yli virtaavat korit ja runsaasti aggressiivisia kanavia ja tuuletusaukkoja. Neljän ajovalot muistuttavat yrityksen A110: tä ja Italian lipun etusiipissä on nyökkäys Torinon suunnittelutiimille.
Takana on kaksoispakoputket, mikä viittaa siihen, että virtaa voisi tulla vetypalausjärjestelmästä kuin vetypolttokennon sähkömoottoreita. IED sanoo, että A4810 on ”kevyt mutta voimakas ja ketterä konseptiauto, joka tarjoaa puhtaan ajo -nautinnon”.
5 091 mm: n pituisena A4810 on pidempi kuin uusi Range Rover ja superautojen perinteissä, käytännöllisyyspisteet, kuten takaosan näkyvyys, ovat ottaneet takapenkin tällä suorituskykykeskeisellä konseptilla.
7

Vaikka A4810 osoittaa, että Alpine tarkistaa potentiaalisia tulevia työntöjärjestelmiä korkean suorituskyvyn mallille, lähitulevaisuudessa ranskalainen tuotemerkki julkaisee kuuman viistoperäversion All-Electric Renault 5: stä sekä uuden sähköisen maaston, nimeltään, nimeltään GT X-Over.
Yritys työskentelee uuden EV Sports Automobile -alustan parissa yhdessä British Brand Lotusin kanssa, jonka ajatellaan tukevan viime aikoina kohdennettujen A110: n lopullista seuraajaa, kun Alpine siirtyy kohti kokonaan sähköistä tulevaisuutta.
Haluatko ostaa vetyautoa? Tutustu täältä Toyota Mirai -katsaukseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *