Audi, on julkaissut RS4 -avantin uusien hiilipainosten sekä RS5 -kupeen, jonka hinta on 71 625 puntaa sekä 75 400 puntaa. Molemmat saavat ulkoisen muotoilun nipun, joka sisältää hiilidioksidi yksityiskohdat, RS -matriisin LED -ajovalaisimet ja RS -urheilun pakokaasut, ja Rs 5 hiilipainokset saavat myös hiilikatot.
Sekä autoissa että kuorma -autoissa esiintyvällä 2,9 litran V6 -moottorilla on parannettu teho; 447 hevosvoimaa sekä 600 nm vääntömomentti, joka ajaa Rs 5 – 60 mph 3,9 sekunnissa, Rs 4 pääsee sinne 4,1 sekunnissa. Sekä autojen että kuorma -autojen huippunopeudet rajoittuvat digitaalisesti 155 km / h, mutta sitä voidaan parantaa 174 km / h, jos merkitset parhaat laatikot.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sekä autojen että kuorma-autojen sisätilat toimivat Nappa-nahkaverhoiltuissa RS: ssä erittäin urheiluistuimia hunajakennon ompeleella. Muita visuaalisia ulkokorjauksia ovat Matt -alumiinipinta ritilään, jossa on Matt Titanium Quattro -logo, kun taas hiilen ääriviivat voivat olla näkyvissä ikkunassa. Tietosuojasi on läsnä sekä autoissa että kuorma-autoissa yhdessä sarjan antrasiitti Matt Black 20 tuuman kevytmetallivanteet, jotka korvaavat yleisen 19-tuumaisen mallin.
8
Adsclose -mainoksestamme

Kuten yleiset RS 4 -avant ja Rs 5 -kupee, hiili -versioihin kuuluvat yleiset RS -laitteet, kuten Quattro All Wheel Drive, Audi’s Online -ohjaamo viimeisimmän Audi MMI -navigointijärjestelmän lisäksi. Odottaa näkevänsä Rs 5 Carbon Editions -tapahtumaa Yhdistyneen kuningaskunnan näyttelytiloissa tämän vuoden joulukuun aikana. Rs 4 Carbon Editions -tapahtumat noudattavat maaliskuussa 2018.
Turvallisuusominaisuudet, jotka ovat yleisiä molemmissa malleissa, ovat Audi-puolella auttavat Blindspot-seurantaa sekä monisylly-jarruapua, mutta paljon enemmän turvallisuutta varten voit tarkentaa kuljettajan tukipakkausta. Tämä tarjoaa edelleen aktiivista kaista -apua, ristiverkkoliikenteen takaosaa sekä kääntämään apua.
Joten voimaa on paljon enemmän kuin paljon enemmän, mutta entä paino? Hyvin hiiliversio -autot ja kuorma -autot ovat kahdeksan kilogramman kevyempiä erityismyrskyjen pyörien jälkeen, ja RS 5 Coupe’s Carbon Catting System säästää vielä enemmän kolme kiloa. Audi -osavaltio Tämä myötävaikuttaa 80 kg: n yleisiin painonpudotukseen ja 60 kg viimeisimmissä RS 4: ssä sekä Rs 5 -mallit verrattuna edeltäjiinsä.
Pidätkö Audi Rs 4: stä sekä Rs 5 Carbon Editionsista? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *