Skoda, ovat paljastaneet kaksi uutta lisäystä Yeti -pieneen maastoautojen lajikkeeseen kahdessa ylimääräisessä verhoilutasossa – SE -asema sekä SE L -käyttö. Uudet mallit lisäävät hiukan ylimääräistä keskitason valintaa lisäämällä ylimääräisiä laitteita nykyiseen SE: hen ja SE L -autoihin.
• Hienoimmat ristikkäiset ja pienet maastoautot myynnissä nyt parhaiten
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yeti SE -asema kehittyy Yeti SE: n eritelmällä. Koska yleinen kaksoisvyöhykkeen ilmasto-hallinta Plus Bluetooth -yhteys sisältyy, kun taas uudet autot ja kuorma-auto sisältää myös satelliittikehitysjärjestelmän, jossa on DAB-digitaalinen radio, automaattinen himmentäminen takapeili, lämmitetty tuulilasi, lämmitetty etuistuimet ja edessä sekä taka -autopysäköintianturit. 17-tuumaiset kevytmetallivanteet sekä uudet istuimien verhoilu kiertävät lisäykset. Skoda toteaa, että se on 2 295 puntaa ylimääräisiä laitteita hintaan 935 puntaa paljon enemmän kuin alkuperäinen SE -auto.
10

Sis-asemamallit saavat nämä täsmälleen samat lisäykset nahkaverhoilun lisäksi LED-takavaloihin, osittain hopea kattojärjestelmän kiskoihin, erilaisiin 17 tuuman pyöriin sekä bi-xenon-ajovalaisimiin. Se on 755 punnan palkkio yhteisen SE L -mallin suhteen, vaikka Skoda toteaa jälleen kerran olevan alle puolet ylimääräisten laitteiden arvosta.
Tilaa tuoreita sisäänkäyntejä varten ovat nyt avoinna, samoin kuin kolme moottoria on saatavana. Ainoa bensiinijärjestelmä on 1,2 litran TSI-nelisylinteri 109 hevosvoiman kanssa. Kaksi dieseliä linjautuu yhteen sen kanssa, molemmat 2,0 litran TDI-yksiköt joko 109 hevosvoiman tai 148 hevosvoiman kanssa. Neliveto on valinnainen vähemmän tehokkaassa dieselissä ja yleinen 148 hevosvoiman versiossa, kun taas DSG-automaattinen vaihdelaatikko on myös valintaluettelossa.
Yeti Se Drive alkaa hintaan 20 095 puntaa, kun taas autojen ja kuorma -autojen hinta on 21 745 puntaa. Kaksi uutta autoa ja kuorma-autoa ilmestyvät nykyisen Yetin elinkaaren loppua kohti, samoin kuin odotamme aivan uuden suunnittelun ilmestyvän vuonna 2018.
Onko uusi SE -ajomatka ja ajaa autoja ja kuorma -autoja melua kuin paljon? Ymmärräkaamme kommentteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *