ajatellut saattamista tarjouksen on Copart ajoneuvoa, mutta ei ole varma, miten se tai kuinka paljon sinun täytyy maksaa? Nämä ovat kaksi yleisimmin esitettyihin kysymyksiin saamme meidän jäseniä. Siksi me kiinnitämme kokonaisen blogin vastaamalla kaikkiin maksamista koskevat kysymykset. Ensinnäkin on tärkeää tietää, että kotimaisten ja kansainvälisten Copart jäsenillä on eri maksutavoista.

Kotimaan jäsen Maksuvaihtoehdot

Luotto- tai maksukortti: Kaikilla Copart US paikoissa, pyydämme teitä osoittamaan kuvallinen henkilökortti, joka vastaa kortin käytössä. Jos haluat tehdä luottokortilla maksaminen verkossa sijaan, nimi on luotto / pankkikortilla on oltava sama kuin nimen Copart tilillä.
Mobile lompakko sovellukset: Apple Pay, Samsung Pay, ja Google Pay hyväksytään. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun maksaa henkilökohtaisesti klo Copart Yhdysvaltain paikalla.
Pankkisiirto: Kun teet tilisiirron, täytä ja lähetä tilisiirron Ilmoitus meidän saatavasaldo tiimin Buyer.AR@Copart.com.
Money Order: Yleensä voit saada maksumääräys pankkiin tai postiin. Tämä maksuvaihtoehto on käytettävissä vain henkilökohtaisesti meidän fyysinen sijainti.
Kassan Check: Tämä maksuvaihtoehto on myöntänyt pankki ja se hyväksytään myös henkilökohtaisesti Copart paikoissa.
MoneyGram®: mene mihinkään 25,000+ MoneyGram paikoissa, on tilinumero, eränumero (t) ja Copart vastaanottotunnuksessa (17170) käsin.
Cash: vaikka useimmat Copart paikoissa hyväksy käteistä kuin maksuvaihtoehtoja, olisimme silti suositella tarkistat Copart paikassa ennen vierailulla.
Yhtiö tarkistaa & ePay: Jos olet oikeutettu käyttämään yrityksen tarkistaa, voit ilmoittautua ePay. Täytä ePay ilmoittautumislomakkeen ja lähetä se Buyer.AR@Copart.com tai faksilla sen (707) 639-5260. soita jäsenpalveluja ePay Team (707) 646-2187, jos sinulla on kysyttävää tästä maksuvaihtoehto.
Kolmannen osapuolen rahoitus: Huomaa, että et ole suoraan työskentelevät Copart maksamisen käyttämällä kolmannen osapuolen rahoitusta.
Saatavilla olevat varat

Kansainvälinen jäsen Maksuvaihtoehdot

Pankkisiirto: Noudata samoja tilisiirron ohjeita edellä.
Western Union Business Solutions GlobalPay X: Tämä on maksuvaihtoehto, joka voisi auttaa välttämään korkea pankkikulut ja viivästyksiä.
Muita maksutapoja voi vaihdella alueittain.

Kuinka paljon maksat varten Copart Auto Auction

Sen lisäksi oppia käytettävissä olevia maksutapoja tiedämme ottaa täysi tietoisuus lopullinen määrä saat maksaa varten Copart ajoneuvo on sinulle tärkeää. Kun voitat Copart auto huutokauppa lisäksi lopullisesta myyntihinnasta, Copart maksut ja verot voidaan soveltaa. jäsenmaksut jäsenten USA: sta perustuvat lopullinen myyntihinta Ajoneuvon samalla jäsenmaksut kansainvälisille ostajille perustuvat lopullinen hinta ajoneuvon. Myös $ 59 portti maksu ja Internet tarjouksen maksu (kioski alustava tarjous maksu tai ei-kioski alustavia hinnoittelu ja live hinnoittelu maksu) halutaan kirjautua. Erikseen, mikäli käytät kolmannen osapuolen rahoitus yhtiölle, $ 69 hallinnollinen maksu lisätään. Kuten päivämäärä voittaa paljon, sinulla on kolme työpäivää maksun suorittamiseen. Muista suorittaa maksu kolmen työpäivän kuluessa; jos ei, kertaluonteisen $ 50 Myöhäinen maksu lisätään jokaisen ajoneuvon voitat.

Nyt tiedät kaiken kyse siitä maksun Copart, liittyä huutokauppa ja laitat hintatarjouksia Copart.com.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *