Tässä kuussa on tunnettuja italialaisia ​​autoja ja kuorma -autojen valmistaja Maserati juhlivat satavuotisjuhliaan. Bolognassa 1. joulukuuta 1914 perustettu Maserati voi nyt katsoa taaksepäin 100 vuotta toimintaa, joka on tuonut muutamia silmiinpistävimpiä ja ihania autoja ja kuorma -autoja maailmassa.
Tyylikkäiden kilpa-autojen, tuotantosuunnittelujen ja sen nimien kertaluonteisten ideoiden kanssa Maseratin autot ja kuorma-autojen levy ovat vertailussa liiketoiminnan parhaimpiin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

100 vuoden tuotannon merkitsemiseksi olemme koonneet gallerian Maseratin monista ihanista ja kiehtovista malleista. Tunnettuja kilpa -autoja ja kuorma -autoja, kuten Juan Manuel Fangion kilpailemat 250F Formula 1 -mestaruuskisoissa, sekä paljon viimeisimmät ideaautot ja kuorma -autot, kuten Alferi, tekevät luettelon.
Maserati Tipo 61
10

Tipo 61 kutsutaan tyypillisesti Maserati -lintuhäkkeiksi monimutkaisen putkimaisen alueen runko -rungon ansiosta. Se kilpaili Le Mansissa vuonna 1959 sekä 1961.
Maserati BirdCage 75.
10

Geneven autonäyttelyssä vuonna 2005 esitelty lintuhäkki merkitsi tyylin kodin Pininfarinan 75. vuosipäivää. Se on kehitetty MC12 GT1 -kilpailuauton hiilirunkoon.
Maserati A6 GCS
10

A6 GCS esiteltiin takaisin 50 -luvulla sekä pahamaineisen tyylin kodin Pininfarina. Sileä kuitenkin tyylikäs A6 GCS painoi vain 740 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *