Moottorituottajien yhdistys ja kauppiaat vahvistivat Yhdistyneen kuningaskunnan myydyimmät autot vuodelle 2017 julkaisemalla vuoden uusien ajoneuvojen rekisteröintilukut vuodelle.
Ajoneuvojen kokonaismyynti laski 5,7 prosenttia Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2017, vaikka teollisuus laski joulukuussa 2017 yhdeksännen peräkkäisen kuukauden aikana, osoitettiin silti olevan kolmanneksi merkittävin vuosikymmenen aikana, ja 2 540 617 autoa on rekisteröity.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• UK suunnittelee bensiiniä sekä dieselmyynnin kiellon vuoteen 2040 mennessä
Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoiden koko suhteessa aikaisempiin vuosiin on jonkin verran hopeavuoria teollisuudelle, joka kärsi turbulenssista vuotta useiden tekijöiden ansiosta.
12

Poliittinen epävarmuus – lähinnä Brexit -muodossa sekä toukokuussa pidetyt SNAP -yleiset vaalit – ovat usein maininneet tuottajat ja alan asiantuntijat liikkeellepanevana voimana myynnin laskusta. Uskotaan, että murrosta oli kielteinen vaikutus kuluttajien luottamukseen, kun ostettujen autojen lukumäärä on syksy.
Tutkimuksen mukaan Euroopan unionin poistumisen riski ilman kauppasopimusta saattaa lisätä 2300 puntaa autojen hintaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun taas Saksan autojen kustannukset Britanniassa saattaa nousta 10 prosenttia maailman kauppajärjestön sääntöjen mukaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *