Italian Coachbuilder Tourt Superleggera on paljastanut Geneve Show -tähtinsä, Touring Sciadipersia. Ainoastaan ​​10 esimerkkiä tuotetaan uskollisen asiakasvaltion jälkeen.
Neliovinen coupe perustuu Maserati Gran Turismo -runkoon, mutta se on peitetty erottuvaan vartaloon. Pitkänomainen konepellit putoaa kapeaan säleikön ja kromiin, jossa on pyöreät ajovalaisimet; Se on hiukan lyhyempi ja alempi kuin Mercedes S-luokan coupe.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Geneven autonäyttely 2018: Uusimmat uutiset
Sisällä coupe on melko päivätty viihdejärjestelmä ja paljon tavanomaisempi Maserati -suunnittelu ja asettelu. Italialainen brändi sanoo kuitenkin, että se on käyttänyt “hienoimpia piilotuksia” paikkojen valmistamiseen ja että jokainen 10 asiakkaasta saa joukon räätälöityjä matkalaukkuja, jotka sijaitsevat 260 litran kengässä.
30

Sitä saa Maseratin 4,7 litran luonnollisesti imetty V8-moottori, joka kehittää 455 hevosvoimaa ja 520 nm vääntömomenttia. Virta lähetetään takapyörille kuuden nopeuden peräkkäisen vaihdelaatikon tai tavanomaisen kuusivaihteisen auton kautta; Se painaa 1 700 kg ja Touring Superleggera väittää, että se voi kattaa 0–60 mph 4,6 sekunnissa.
Potentiaalisten ostajien on toimitettava avunantaja -auto italialaiselle yritykselle, joka sitten kestää kuusi kuukautta muuttaakseen sen kiertuetieteelliseksi sciadipersiaksi. Auto on rakennettu kokonaan käsin Milanossa, mutta hintaa ei ole julkistettu.
Napsauta TÄSTÄ … viimeisimmästä Geneven moottorinäyttelyn vuoden 2018 rakennuksessa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *