Audi: n yhden Card E-Tron-latauspalvelu on laajennettu Isossa-Britanniassa, ja kattavuus on käytännössä 75 prosenttia Ison-Britannian sähköautojen latausverkosta.
Lisä kattavuus on ensisijaisesti uuden sopimuksen ansiosta BP -pulssin kanssa. Yhtiöllä on yksi Ison -Britannian suurimmista latausverkoista, ja kauppa, joka tarkoittaa vielä 6000 latauspistettä, pääsee Audi -latauspalvelun RFID -kortin tai Myaudi -älypuhelinsovelluksen kautta.

Sähköautojen lataus Isossa -Britanniassa: hinnat, verkot, laturityypit ja huippuvinkit

Muita uusia latausasemia on peräisin kumppanuusyrityksiltä, ​​mukaan lukien Pod Point, Source London, Ionity ja 19 muuta Yhdistyneen kuningaskunnan latausoperaattoria.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

E-Tron-latauspalvelun kautta Euroopassa on myös 242 000 maksupistettä.
Palveluun pääsee RFID-kortilla, joka Audin uusimmassa plug-in-hybridi- tai täysin sähkömallissa on jo auton hansikaslaatikko. Rekisteröityäkseen ostajien on rekisteröitävä maksukorttitietonsa ja auton tiedot, mukaan lukien auton VIN.
Kaupungin tariffi maksaa 4,91 puntaa kuukaudessa ja on suunnattu kuljettajille, jotka kattavat pääasiassa lyhyet maat kaupunkialueilla. Audi sanoo myös, että tämä tariffi sopii parhaiten PHEV -malleihinsa.
Audin tämän palvelun avulla asiakkaat maksavat standardikoron 29p/kWh AC-lataamiseen tai 39p/kWh tasavirta-lataamiseen. 350 kW: n DC -ionien laturien hinnat on myös vahvistettu 70p/kWh.
Toinen Transit -niminen tariffi on kehitetty niille, jotka kattavat säännöllisesti pidemmät matkoja ja vaativat tästä syystä nopeampaa latausnopeutta. Sen hinta on 16,81 puntaa kuukaudessa, ja tavanomaiset AC- ja DC: n veloituspinnat ovat samat kuin kaupungin tariffissa.
Paljon kalliimman paketin etu on alennettu hinta Ionisuuden 350 kW: n latureille, jotka ovat 28p/kWh. Vieläkin kannustimena Audi antaa EV -kuljettajilleen kauttakulkututkimuksen täysin ilmaiseksi ensimmäisten 12 kuukauden ajan, samoin kuin 150 punnan latauskuponki.
Osana BP -pulssin tekemistä pääsy tähän verkkoon sisältyy sekä kaupunki- että kauttakuljetustutkimuksiin. Asiakkaat maksavat 20p/kWh AC -latauksesta ja 29p/kWh DC -nopean latauksen vuoksi. DC: n lataamiseksi yli 120 kW: lla ja sitä korkeammalla on kiinteä nopeus 42 p/kWh.
Kuljettajat voivat kuitenkin lisätä myös valinnaisen BP -pulssipakkauksen tilaukseen ylimääräisellä 7,85 punnalla kuukaudessa, mikä antaa pääsyn alennettuihin lataushintoihin 16p/kWh AC -lataamiseen, 23p/kWh DC -nopeaan lataamiseen ja 27p/kWh 120KW: lle ja DC -latauksen yläpuolella.

Mitä teet Audin uudesta yhden kortin latauspalvelusta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *