Jaguar F-tyypin urheiluajoneuvo on päivitetty vuoden 2019 suunnitteluvuonna, ja siinä on muutoksia, mukaan lukien ylimääräiset maalivaihtoehdot, suurempi viihde-näyttö samoin kuin vääntömomentti vektorisointi alueella.
Lisäksi F-tyyppi perii nyt Jaguar Land Roverin virtaan liittyvän merkintäjärjestelmän. Tämä tarkoittaa, että lähtötason nelisylinterinen muotoilu vie P300-tyyppikilven, kun taas V6-mallit on merkitty joko P340 tai P380. 400 urheilulaji on pudonnut, mutta F-tyyppi R ja SVR ovat muuttumattomia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat urheiluajoneuvot myytävänä juuri nyt
Päivitetyn ajoneuvon hinnat alkavat 50 810 puntaa kaikkein 2,0 litran F-tyyppisimpiä kupeita. Vaihtoehtoinen komentaa noin 5500 puntaa palkkio, kun taas R-dynaamiset ajoneuvot-suuremmilla pyörillään, urheilupoistovalot sekä kiiltävät mustat yksityiskohdat-kustannukset noin 3 700 puntaa enemmän kuin vakiona. SVR Cabrio on 118 235 puntaa.
Ihon alla olevat muutokset ovat vain vähän kuin väliin, mutta kaikki versiot saavat nyt jarrupohjaisen vääntömomentin vektorijärjestelmän vakiona. P380-versio lisää myös rajoitetun liukuvälin ja mukautuvat vaimentimet.
Sisällä F-tyyppi sisältää nyt JAG: n 10-tuumaisen Incontrol Touch Pro -infotainment -näytön vakiona. Apple CarPlay- tai Android Auto -yhteyksiä ei vieläkään ole, mutta JLR: n tiedottaja toteaa, että molemmat erääntyvät myöhemmin vuonna. Ilma-aukkojen uusi verhoilu on myös kehyksetön taustapeili.
Muualla F-tyyppiä tarjotaan nyt 18 uudella maalivaihtoehdolla. 6000 puntaa, monille niistä tarjotaan Matt -maaliin, joka on yrityksen erityis ajoneuvojen toiminnan (SVO) divisioonan kohteliaisuus. On olemassa uusia pyöräkuvioita, kun taas SVR -versiota tarjotaan nyt myös spoilerin poistamisvaihtoehto.
Kaikkia vuoden 2019 Jaguar F-tyyppisiä malleja tarjotaan tilauksesta nyt, ja ensi kuussa odotetaan ensimmäisiä toimituksia.
Lue syvällinen Jaguar F-tyypin arviointi täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *