Ylivoimaiselle enemmistölle meistä, vaarallisin asia, jonka teemme tänään, on ajaa autoa, kävellä tai ylittää tie tai Trip A Pyörä julkisella moottoritiellä. Keskushallinnon valtava raha on käytettävä-kuitenkin melkein ehdottomasti ei käytetä teitämme varmistaaksemme, että se ei muutu traagiseksi, joskus elämän päättäväiseksi ongelmaksi. Riippumatta tilojen parannuksista, enemmän verkkoliikenteen poliisien rekrytointiin sekä pitkäaikaiseen, valtakunnallinen arviointirajoitusten arviointi pidetään yhtä kalliina. Poliitikkoja ei voida kaata.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Asteikon toisessa päässä kuljettaja voi investoida tällä hetkellä vähäisen 50 puntaa vähentääkseen merkittävästi hänen mahdollisuuksiaan olla mukana prangissa tähän riskialttiimpaan aikaan vuodessa. Tarkista, mikä noudattaa ja voit vain pelastaa hengen – potentiaalisesti oma.

2022 Highway -koodimuutokset: 7 miljoonaa kuljettajaa, jotka eivät ole tietoisia autoista, pyöräilijöistä ja HGV: stä

Ensinnäkin, osta fyysinen kopio kyseenalaisesta uudesta kirjasta-2022-moottoritie-koodista-, kun se julkaistaan ​​keväällä, joten olet tietoinen siitä, että se sisältää toisinaan mielenkiintoisia uusia rekistereitä. Sijoita sen jälkeen noin 25 puntaa järjestämällä tunnin istunnon ajo-ohjaajan kanssa, joka arvioi ajoasi. Löydät kauhean paljon sekä suurista ja huonoista tapoistasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *