Lotus on tulossa uudelle aikakaudelle ja uusille markkinoille markkinoiden ensimmäisellä maastoautolla, joka on electric Lotus Eletre. Brittiläisen tuotemerkin nimeämiskokouksen malleista, jotka alkavat E: llä, tuotemerkin toimitusjohtaja Matt Windle on kuvaillut ”historiassa historiassa”.
Mainos – viesti jatkuu alla

Uuden uuden 800 voltin alustan perusteella, nimeltään Electric Premium -arkkitehtuuri, uuden mallin virtalähteenä on paljon yli 100 kWh (tarkkaa käytettävissä olevaa energiaa ei ole vahvistettu), joka syöttää pari sähkömoottoria- yksi jokaisella akselilla – kohdennetulle vähimmäisvoimaa varten 592 hevosvoimaa. Tämä nousee korkeamman specin, jopa paljon enemmän suorituskykykeskeisiä versioita. Lotus pyrkii nopeimpiin Eletresiin toimittamaan alle kolmen sekunnin ajan 0–62 mph: n ajan.

“Olen varma, että Colin Chapman olisi erittäin tyytyväinen Lotus Eletre”

EV: t ovat luonteeltaan raskaampia, ja vaikka Eletre on poikkeus Lotusin vakiomalleista ja yrityksen perustaja Colin Chapmanin matalan kerbipainon periaatteista, marquen etiikan mukaisesti on paljon edistyksiä. Lotusin tekniikka massan minimoimiseksi on edelleen ollut kehityksen ytimessä, ja Eletre “ottaa perusperiaatteet ja Lotus-DNA: n paljon yli 70 vuotta urheiluautojen suunnittelusta ja tekniikasta, kehittäen ne toivotuksi aivan uudelle elämäntapa-autoksi Seuraavan sukupolven Lotus -asiakkaat ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *