Uusi autojen myynti jatkoi kasvuaan vuonna 2013, ja yhteensä 157 314 autoa rekisteröitiin lokakuussa, mikä edustaa neljä prosenttia vuodesta edellisvuodesta.
Viimeisimmän nousun jälkeen moottorivalmistajien ja kauppiaiden yhdistys (SMMT) on kasvanut uusien autojen myynnistä 2,22 miljoonasta 2,25 miljoonaan autoon.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Yksityinen myynti on jälleen vahvaa, kun taas liiketoiminnan myynti on melkein johdonmukaista viime vuonna samanaikaisesti.
Kuukauden bestsellereiden luettelo saadaan tutun Ford Fiesta-, Vauxhall Corsa- ja Ford Focus -sarjan, joka sijoittaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen.
SMMT paljasti myös, että viimeisen kymmenen vuoden aikana Supermini -sektori, jossa on Ford Fiesta ja Vauxhall Corsa, on edelleen ollut uusien autojen suosituimpia markkinoita.
Se kuitenkin huomautti, että markkinoiden ylempi keskipään-BMW 3 -sarjan ja Vauxhall Insignian kaltaisten autojen kanssa-olivat pudonneet ottamaan markkinoilla 18 prosentin osuuden vuonna 2003 vain yhdeksään prosenttiin vuoden toiseen päivämäärä vuonna 2013.
Sen sijaan MPV: n (mukaan lukien Vauxhall Zafira) ja crossover -autojen, kuten Range Rover Evoque ja Kia Sportage, myynti ovat lisääntyneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *