kanssa, kuinka haluat voittaa ilmaisen polttoaineen autollesi koko vuoden ajan? Automobile Express on ryhtynyt yhteistyöhön Mobil 1: n kanssa tarjotakseen yhdelle onnekkaalle lukijalle mahdollisuuden täyttää autonsa ilmaiseksi 12 kokonaiseksi kuukaudeksi*.
Napsauta tätä päästäksesi kilpailuun
Mobil 1 voi auttaa säästää rahaa parantamalla potentiaalisesti bensiinin ja dieselmoottorien autojen polttoainetaloutta. Mobil 1 Täysin synteettiset moottoriöljyt on erityisesti muotoiltu kiertämään paljon helpommin kuin tavalliset mineraaliöljyt käyttämällä potentiaalista polttoainetehokkuutta. He työskentelevät myös nopeammin, joten moottorisi saavuttaa korkeuden käyttötehokkuuden aikaisemmin. Vakio mineraaliöljyjen kiertäminen vie kauemmin, mikä tekee moottorin janoisesta ja vähemmän tehokkaasta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Auttaakseen autoilijoita koko maassa säästämään rahaa, Mobil 1 käyttää yhtä onnekasta autojen express -lukijaa mahdollisuuden voittaa ilmainen polttoaine koko vuoden ajan (mistä tahansa osallistuvasta ESSO -huoltoasemalta). Syötä säästöpolttoaineen Mobil 1 -kilpailussa käymällä osoitteessa www.mobil1.co.uk/free-fuel-for-for-ura tai napsauttamalla Automobile Express Facebook -sivun tai Twitter-syötteen linkkejä. Kilpailu on avoinna 31.12.2013 saakka. Ehtoja sovelletaan (katso www.mobil1.co.uk/free-polttoaineen for-a-vuosi).
Mobil 1: n valitsee paljon enemmän moottorin kodinrakentajia kuin mikään muu öljybrändi maailmassa. Sen vahva antioksidanttijärjestelmä tarjoaa huomattavan vastustuskyvyn korkeita lämpötiloja vastaan ​​- mikä voi paksua öljyjä ja aiheuttaa vauhditun moottorin kulumisen – vastustaen vaurioita jopa 200 ° C: ssa.
Sen ainutlaatuisesti tasapainoinen lisäainejärjestelmä antaa Mobil 1: lle mahdollisuuden toimittaa vaikuttavaa puhdistustehoa, suojaamalla moottoria lietteen muodostumiselta.
Laaja, pitkäaikainen autokoe on osoittanut, että Mobil 1 -tekniikka voi pitää moottorin käynnissä “kuin uutta” jopa 1,6 miljoonan mailin jälkeen.
Monien maailman johtavista valmistajista luottavat Mobil 1 on Porsche, Mercedes-Benz AMG: n, Nissan GT-R ja Chevrolet Corvette tehtaan täyttövalinta.
* Napsauta sivua 2 lukeaksesi kaikki ehdot >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *