Toyota lisää tulevien eurooppalaisten malliensa voimansiirtojoustavuutta yhdellä alustalla, joka pystyy sijoittamaan hybridi, plug-in-hybridi ja täysin sähköinen työntövoiman, yrityksen eurooppalaisen mukaan yrityksen eurooppalainen Toimitusjohtaja, Matt Harrison.
E3-alustaksi kutsuttu se yhdistää Toyota’s Global Compact -alustan (TNGA-C) ja E-TNGA-alustan ja yrityksen tulevissa vain sähköisten malleissa.

Uusi Toyota BZ4X: Hinnat ja tiedot paljastettiin brändin ensimmäiselle räätälöitylle EV: lle

Toyotalla ei tällä hetkellä ole kykyä rakentaa vain EV -malleja Euroopassa, ja uusi E3 -arkkitehtuuri – sanotaan edistävän tunteita, sitoutumista ja energiaa – yhdistää elementit nykyisistä mantereista valmistetuista alustoista, jotka antaisivat tuotemerkille kyvyn tuottaa puhdasta sähköautot täällä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Nykyisessä muodossaan yrityksen ainoa puhdas EV – tuleva BZ4X -crossover – rakennetaan Japaniin ja tuodaan.
Uusi alusta, väitetään, sallii Toyota rakentaa sekoituksen hybridi- ja EV-moottorilla olevia malleja sen kasveihin Turkissa ja Derbyshiressä, Iso-Britanniassa, lähitulevaisuudessa. Mitään ei vahvisteta, mutta ajatellaan, että seuraavan sukupolven C-HR-kaltaiset mallit olisivat E3-alustan ensisijaisia ​​ehdokkaita, joiden avulla he voivat esiintyä erilaisia ​​sähköistettyjä voimansiirtoja eri asiakkaiden tarpeisiin.
“Olemme vakuuttuneita siitä, että matka hiilen neutraalisuuteen ei ole vain sähköinen, se on eklektinen – toisin sanoen se omaksuu useita tekniikoita ja polttoaineita, jotka kaikki johtavat samaan määränpäähän”, Toyotan eurooppalainen toimitusjohtaja Matt Harrison kertoi Automotive News Europe.
Perustamalla uuden alustan osittain brändin olemassa oleviin rakenteisiin, Toyota voi minimoida uusien mallien käynnistämiskustannukset ja aikataulut, se voi käyttää myös olemassa olevia tehdaslinjoja, joissa vaaditaan vähemmän mukautumista – Turkkilaiset ja brittiläiset kasvit rakentavat jo TNGA -C -pohjaisia ​​malleja, sellaisia Corollana ja niiden yhdistetty tuotanto on yli 450 000 yksikköä vuodessa.
Strategia on samanlainen kuin Stellattis -konserni, joka myy useita malleja, joissa on bensiinin, dieselin, hybridi- tai täysin sähköisten voimansiirron valinta. Ryhmän sisällä ei kuitenkaan ole saatavana sekä EV- että hybridi -voimansiirtovalintoja – yksittäisten tuotemerkkien on päätettävä, mikä sähköistetty vaihtoehto vastaa asiakkaidensa tarpeita.

Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista myytävistä sähköautoista juuri nyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *