Viimeisimmän sukupolven Audi A6-salonki ei ole vielä tavoittanut jälleenmyyjiä, mutta saksalainen tuotemerkki on tuhlannut vähän aikaa paljastaessaan avant kartanon version.
BMW 5 -sarjan kiertueen ja Mercedes E-luokan kartanon kilpailija, viimeisin A6-avant saa saman tyylin kehityksen kuin neliovinen sisar.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat kiinteistöautot
Auto on hiukan suurempi kuin edeltäjänsä – 10 mm pidempi, 20 mm leveämpi ja 6 mm korkeampi -, mutta sen etu- ja taka- ja takaosat vähenevät laajennetun akselivälin ansiosta. Sen pitäisi parantaa matkustamoa, etenkin takaistuimilla istuville.
14

Loput muoto toistaa salonkin muotoilun. Edessä on 3D -vaikutus ajovaloihin ja “vahva” säleikkö, joka osoittaa auton laser- ja etäisyysanturit.
Takaosaa kohti on huomattavia D-pillereitä, pieni kattopoileri ja takaosan yli kulkeva krominauha. Kuten tavallista, S -linjamallit saavat erilaisia ​​puskureita, siipien edessä ja hajotin takana.
A6-avantin kuormituslahti pysyy samana kuin sen korvaavassa autossa: 565 litraa vakiona eli 1 680 litraa 40: 20: 40 jakautuneella takaistuimella. Rakish -takaluukku (mikä Audi sanoo olevan suunnittelu, joka nyökkää alkuperäiselle 100 avantille) voi vaikuttaa auton kykyyn niellä suurempia esineitä, mutta näyttää silti siltä, ​​että se on enemmän kuin riittävän suuri useimpiin perheen tarpeisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *