Autonvalmistajia, vaaditaan laissa täyttämään nollapäästöajoneuvojen myyntitavoitteet uuden hallituksen ilmoittaman uuden toimeksiannon nojalla.
Prosentuaalisesti valtuutetun ZEV -myynnin prosenttiosuus on vielä päätetty, kun kantolaitos (DFT) aikoo pitää asiaa koskevan kuulemisen. Sen mukaan tavoitteena on “parantaa kuluttajien valintaa” ja auttaa sitoutumista lopettamaan uuden tavanomaisen bensiinin ja diesel -autojen myynnin vuoteen 2030 mennessä ja hybridi -myynti vuoteen 2035 mennessä.

2030 bensiini- ja dieselkielto: Mikä se on ja mitkä autot vaikuttavat?

Greg Archer, Ison -Britannian kanto- ja ympäristöliiton johtaja, on osallistunut DFT: n kanssa neuvotteluihin ennen kuulemisen alkamista. Hän kertoi Auto Expressille, että hänen mielestään päätavoitteet valmistajille olivat välttämättömiä, ”vuodesta 2024 alkaen viidesosan uusista autoista, jotka myytiin Zevs, nouseen noin kolmeen vuosineljännekseen vuoteen 2030 mennessä”.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Archer sanoi myös, että “vain nollapäästöajoneuvojen tulisi laskea kohteisiin”, ilman hybridien hyvityksiä, kun taas puuttuvien tavoitteiden sakot ”on oltava kalliimpia kuin EU: n asettamat” varmistaakseen, että valmistajat priorisoivat EV: ien toimittamisen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
Ennen kuin kaikki yksityiskohdat paljastettiin, AA: n presidentti Edmund King sanoi, että toimeksianto oli “todennäköisesti tarpeeton”. Reagoidessaan 20 prosentin ZEV-toimeksiannon mahdollisuuteen vuonna 2024 organisaation teiden politiikan päällikkö Jack Cousens varoitti, että tavoitteiden on vastattava ”valmistuskykyä” ja ”julkista kysyntää”. Hänen suurin huolenaiheensa oli, että valmistajat pakotettiin kulkemaan sähköautojen läpi, jotka eivät ole tarkoituksenmukaisia ​​”tai riskillisiä rangaistuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *