Ensimmäinen iso tapahtuma moottorikalenterissa vuosittain on Detroitin autonäyttely, ja 2017 ei ollut poikkeus. Pohjois -Amerikan kansainvälinen autonäyttely (NAIAS) antaa sille koko nimensä, on ollut kansainvälinen tapahtuma jo 29 vuotta, ja siitä on tullut yksi tärkeimmistä valmistajille tärkeimmistä moottorinäytöksistä heidän viimeisimpien konseptiautojensa ja uuden tekniikan esittämiseksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Detroit on tietysti amerikkalainen autonäyttely, ja niin suurin osa näyttelyssä olevista autoista oli tarkoitettu Yhdysvaltain markkinoille. Se ei tarkoita, että se ei kiinnosta Yhdysvaltain eurooppalaisia, koska näytöllä oli paljon uusia autoja ja käsitteitä, jotka olivat merkityksellisiä Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille.
• CES 2017: Automoutwal Round-Up
Vaikka muutaman viimeisen moottorinäyttelyn suuri teema on ollut itsenäinen ajo, kuljettajan avusta ja vaihtoehtoiset voimansiirrot, Detroit 2017 on ollut yllättävän erilainen. Tietysti show -lattia isännöi paljon sähköisiä, itsenäisiä autoja – mutta tämä on Amerikka, ja Corvetten koti Mustang ja Viper ei koskaan ollut onnellinen ilman vakavaa esitystä.
Alta löydät kaikki suuret uutiset Detroitin autonäyttelystä 2017. Meillä on tärkein uusi auto paljastaa, mukaan lukien Kia Stinger GT, Lexus LS, Audi Q8 -konsepti ja tarkistettu Mercedes GLA. Tämän lisäksi on olemassa uutisia joihinkin vaikutusvaltaisimmista konseptiautoista ja yksinoikeudella tarinoista autoteollisuuden johtavien johtajien haastatteluista sekä live -galleriamme täynnä Detroit Motor Show Pictures -tapahtumaa.
Detroit Motor Show 2017: Avain autot
Suurin uusi auto- ja konseptiautojen lanseeraus 2017 Detroitin autonäyttelyssä …
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *