, kun autonomiset autot todella antavat meille mahdollisuuden ottaa kädet pois pyörästä, pystyvätkö he todella selviytymään jokaisesta tietilanteesta? Tämä oli yksi viime viikolla herätetyistä aiheista, jotka ovat kiehtovassa esityspäivänä auton tulevaisuudesta, jonka on järjestänyt Financial Times.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yksi tapahtuman monista mielenkiintoisista esittelijöistä oli Maarten Sierhuis, joka johtaa Nissanin tutkimuskeskusta Piilaaksossa. Saatat odottaa, että joku, joka on kerran kirjoittanut ohjelmiston NASA: lle, uskoa vakaasti synteettiseen älykkyyteen ja prosessorin voimaan. Mutta itse asiassa Sierhuis ja hänen tiiminsä väittävät, että itsenäisten autojen olennainen piirre on heidän kyky kutsua ihmistä varmuuskopiointiin.
• Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää itse ajavista autoista
Loppujen lopuksi suhde voi olla samanlainen kuin suihkukoneiden ja lennonjohtajien välillä, jotka voivat tarjota apua ja siirtää ohjeita miehistölle ja useissa tapauksissa itse lentokone.
Sierhuisin visiossa, jos itse ajava auto-kuten Leaf-prototyyppi, joka osoitti Nissanin saumattoman autonomisen liikkuvuuden aiemmin tänä vuonna-kohtaa esteen, jota se ei osaa käsitellä, se säteilee tietoja ja kuvia takaisin komentoon Ihmisen keskus tutkittavaksi.
Operaattori voi sitten “maalata” sopivan toimintatavan teräväpiirtokartalle ja lähettää sen takaisin autoon-samoin kuin kaikki muut alueen autonomiset autot, jolloin ne voivat olla paremmin valmistautuneet samaan skenaarioon. “Se on mahdotonta”, Sierhuis sanoo, “itsenäiset autot ajetaan ympäri ilman niitä koskaan tarvitsevat apua.”
Se kuulostaa turmeltuneelta ja hiukan vähemmän sci-fi: ltä kuin mitä tähän mennessä on luvattu. Mutta tämä maadoitettu menetelmä todennäköisesti vakuuttaa jokaiselle, jolla on ollut epäilyksiä siitä, kuinka tämä verenvuoto-tekniikka voidaan koskaan asteittain teille, jotka silti heittävät säännöllisesti odottamattomia.
Odotatko todella itsenäisten autojen saapumista? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *